Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőként mit tudok tenni azért, hogy ne bukjon le a házas fél?
A házasságukban egyedül a szexuális igényeik nem stimmelnek, néhány órát "lopni" is nehéz ebből kifolyólag, viszont sem a házas fél,sem én nem szeretném, hogy ha lebukna, mindketten rosszul járnánk vele.
Akik voltak már hasonló helyzetben, mire érdemes odafigyelni, hogy elkerüljük a lebukást, azon kívül, hogy pl messziről kerülünk minden helyet,ahol a házastárs megfordul, közösségi oldalakon semmiféle kontakt nincs köztünk, illetve én le is tiltottam minden elképzelhető felületen mindkettejüket. A való életben még milyen egyéb apróságokra érdemes figyelni?
(Megelőlegezem, hogy tudom, hogy szörnyetegek vagyunk, a poklok poklában együnk majd az örökkévalóságig, és köpjek fel, majd álljak alá, nem szükséges ezt részletezni)
El lettél most látva egy-két "jó" tanáccsal,akár hátra is dőlhetsz felőlem.
Lehetsz akármilyen kis sunyi g,nem tudhatod hogy a másik oldalon mennyit balfszkodnak éppen..
Mint pl. az EXnejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!