Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőként hogyan buktatok le és mennyi idő után?
Nem voltam szerető és nem volt szeretőm, így sosem buktam le. :) Ha nem csinálod nem buksz le! Nincs miért! :) Mennyivel jobb úgy élni nyugodtan, hogy azzal vagy akit szeretsz és őszintén megbeszélni mindent, nem kell titkolni semmit sem. Ha nem megy szakítani kell. :)
Szánalmas ez a kérdés! :)
Volt ilyen ket ev alatt egyszer sem buktam le, az egyik ismerosom viszont igen mert egy evekig tarto viszony utan felhivta a baratnom ferjet, es kitalalt ennek ellenere egyutt maradtak.
Egy haverom ugy bukott le h a felesege rajuk nyitott egy klub wecejeben mert latta h egyutt mennek be. Az ex ferjem ugy bukott le h latta ot egy novel csokolozni as a srac akinek a szereto kitalalt (ironikus). Szoval nagyon amatornek kell ahhoz lenni h valaki lebukjon, Persze ha a szereto kitalal azzal nem lehet mit csinalni, benne van a pakliban kalkulalt veszteseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!