Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ilyenkor a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor a nő, vagy a férfi inkább a hibás?

Figyelt kérdés
Adott egy házaspár kisgyerekkel, pár éve házasok. A férj pár hónapja flörtölget a munkatársával, a feleség egy sms-ből tudja meg (a nő férjétől), hogy a férje kavar az egyik munkatársával. Eztután a feleség kiborul, megbeszélik, hogy a férj abbahagyja a flörtölgetést. Aztán pár hét múlva kiderült, hogy mégis tovább üzengetnek egymásnak. A férj vacillál, mi legyen a házasságával, nem tudja még, hogy akar-e többet a munkatársától (állítása szerint testileg nem volt köztük semmi, csak szóban kacérkodtak). Ezután 1 hónappal a feleség egy buliban megismer egy pasast, összejön vele és megcsalja a férjét (összefekszik az új sráccal). A férj kiborul, mondván, ő nem csalta meg a feleségét, de a felesége félrek*rt. És a nő is elkezdi az új párkapcsolatot, nyiltan. Ezután a férj sem vacillál tovább a két nő között, és ő is megcsalja a feleségét. Ilyenkor szerintetek ki a hunyó, ki volt az, aki inkább hibás abban, hogy a házasság megbukott? Szerintem mindketten egyformán hibásak. A pasas is, mert ő kezdte, a felesége bizalmát elvesztette a folyamatos flörtöléssel (még ha testileg nem is ment félre). De a nő sem küzdött a házasságért, az első pasassal összejött, akivel összeakadt. Ami szerintem szomorú, hogy van egy kisgyerekük, aki megszívja ezt az egészet.
2020. ápr. 8. 21:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9%
#10 egy jó asszony mindent megbocsájt
2020. ápr. 8. 22:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő gáz. A férfi: mi az hogy vacillál? Konkretan azt keresgette hogy neki hogy a legjobb, kenyelmesebb, az hogy mit okoz a masiknak lesz.rta Gyenge jellem

Nő: elhiszem hogy kiakadt. De ha abszolut nem akart a ferjetol semmit, akkor le kellett volna zarni, utana hapsizni. Ez igy gáz.

Jobb is hogy szetmentek, a gyereket sajnalom. Szerintem ez elott is hatalmas gondok lehettek a kapcsolattal, amit senki nem akart megoldani, ez a tetozese volt.

2020. ápr. 8. 22:19
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
A férfi egy gęci
2020. ápr. 8. 22:19
 14/25 anonim ***** válasza:
11%
#13 ömlik a moslék a szádból (már megint)
2020. ápr. 8. 22:22
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
A hazassaguk valoszinuleg, mar azelott megbukott mielott elkezdtek flortolgetni meg felrekrni. De a ferfi tette ra a pontot a kapcsolatra mondom ez ferfikent.
2020. ápr. 8. 22:54
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Nos egyikük sem szerette már a másikat. A pasi konkrétan közölte, hogy csak addig tervez a feleségével maradni, amíg jobbat nem talál. A nő meg gondolom gondolta, hogy akkor ez a lehetőség rá is vonatkozik.

A házasság elromlásáért mindketten hibásak, a szakítási folyamatot a pasi indította el. Itt már csak abban kell reménykedni, hogy a gyerek érdekében képesek lesznek kulturáltan elválni.

2020. ápr. 8. 23:25
 17/25 anonim ***** válasza:
28%
Ha a férfi vacillált, hogy többet akar-e a nőtől, akkor ott már volt más is szerintem, nem csak flört. Ez alapján a férfi kezdte, de nem megállapítható, hogy ki a hibás, illetve ebben a helyzetben inkább úgy mondanám, hibásabb. A kapcsolat már a "flörtölgetés" előtt elromlott, tehát az a hibásabb, aki akkor jobban elrontotta, de arról a korszakról nincs információ. A félrekacsintgatást pedig az kezdte, akinek előbb lett rá alkalma. Ez pusztán véletlen, ezért nem hoznék ki hibásnak senkit. A válaszom tehát mindkettő, a "hibásabb" pedig nem megállapítható.(Nő vagyok.)
2020. ápr. 8. 23:37
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Megindokolná, aki lepontozott? Esetleg leírná az ő véleményét, vagy írni-olvasni nem tud, csak a kézjeleket ismeri?

2020. ápr. 9. 00:18
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

A férj eljátszotta a feleség bizalmát. Mellesleg ott lesz majd dugás, csak idő kérdése. A férjnek az a baja, hogy a neje dugott előbb félre, nem ő.

A férj MÉG nem csalta meg a feleségét.

"De a nő sem küzdött a házasságért"

Az azért bírom, hogy a másik fél fröltöl, készíti elő a terepet a megcsalásra, de a hűséges nyakába varrják, hogy miért nem küzdött.

2020. ápr. 9. 01:43
 20/25 anonim ***** válasza:
75%

19-es vagyok.

Átsiklottam felette, hogy már meg is csalta.

A pasi a nagyobb hunyó, ő kezdte az egészet, és ha a nő nem csalja meg, ő akkor is lefeküdt volna a kollégával.

2020. ápr. 9. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!