Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha kilettem használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kilettem használva de a párommal együtt szeretnék maradni azonban hazudni nem akarok neki?

Figyelt kérdés

Kezdeném úgy, hogy a pasimmal 2 éve együtt vagyunk és tényleg őszintén mondhatom, hogy nagyon jól érzem magam vele és ezt sehogysem szeretném megkockáztatni.

Csakhogy történt egy olyan dolog, hogy ünnepségen voltunk és a párom fiútestvére be volt rúgva és lesmárolt, majd erőszakosan kihasznált (soha tőle semmit sem akartam de volt nekem is a fejemben és féltem tőle). Rettenetesen gyötör a lelkiismeretfurdalás és a szakítás szélén állunk a párommal mert bánt a dolog. Kérnék véleményt, hogy inkább mondjam meg neki az igazat és ezzel tönkre teszem a mi kapcsolatunkat, a tesója kapcsolatát úgy hogy már csaladjuk van? Vagy próbáljam letisztázni magamban a történteket és próbáljuk folytatni a dolgot?

2020. ápr. 6. 23:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom ha a kérdező párja fogná az alkoholra azt, hogy miért lépett félre (vagy mondjuk miért verte meg a kérdezőt), akkor egy mocskos állat lenne. De így csak kihasználták szegénykét
2020. ápr. 7. 14:33
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
mi volt az utolsó hozzászólás?
2020. ápr. 7. 16:34
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
Azt írtam, hogy nem volt erőszak, csak az italra fogja és mindenféle szavakkal manipulálva, az áldozat bőrébe bújva sajnáltatja magát. És vannak olyan nők akik, ha isznak, ráakaszkodnak az első útjukban lévő pasira és másnap eljátszák a kis naivát és leírtam egy példát ís az életemből. Nőként írom igenis vannak olyan sz..ukák akik nem tudnak nemet mondani, vagy az ital hatására hülyeséget csinálnak, aztán nem tudják hogyan bújanak ki belőle. Csak a srácot sajnálom akivel most próbálja ezt megetetni.
2020. ápr. 7. 17:49
 24/27 anonim ***** válasza:
62%

Ti matekból nem lehettek egy észkombájnok, ha egy összett szerkezetű mondatot nem tudtok értelmezni. Komolyan.

Segítek:

Mit tegyek, ha ki lettem használva?!

Ertitek: Mit tegyek? Ertelem.

Egy szoval nem kerte a kerdezo, hogy jatszattok el az Atya Úr Istent, es ilyen hangnemben irjatok rola. Nem tudom, hogy miert nem tudtok szoveget ertelmezni, es guny ironia nelkul a masik megvetese nelkul irni neki, ugy hogy szamara hasznos valasz legyen.

Utolso, vagy nem tudom ki vagy, aki nagyon nagynak erzed magad, en jelentettem a hozzaszolasod, ahogy a mostaniakat is fogom, mert mar nem birtam olvasni azt a nagy okoskodasodat amit idehanytal. Hogy jon ide a te torteneted??? Az kozted es a parod kozott volt valamikor, amit sikeresen megoldottatok, gusztustalannak talalom ezt a hozzaallast barki reszerol is, semmit nem tudsz a kerdezorol, nyugi en sem. Inkabb azon gondolkozzal el, hogy ha toroltek a komidat, akkor valoszinuleg volt oka, ahelyett hogy itt duzzasztod a majad. Nem mindenkinek tesz jot ez az otthonmaradas, de legalabb otthon vagytok. XD xD xD Gyorfi Pal megnyugodhat. XD Na kb. ennyire illet ide a a gunyos hozzaszolasod. De a tobbieke sem piskota. Kerek mindenkit, hogy ne jelentse a hozzaszolasom, hogy eljusson a celszemelyhez, es majd o jelentse, ha szeretne, de elotte el tudja mindenkepp olvasni. XD

Borzaszto komolyan, hogy vadidegen emberekre, hogy ra birjatok huzni a sajat "szerencsetlensegeteket", frusztraciotokat, vagy nem is tudom hogyan nevezzem, es belekottok, valotlan dolgokat irtok, itelkeztek. Erre senkinek nincs szuksege, miert nem lehet kulturaltan valaszolni egy osszetett kerdes ala? Miert kell online virtualisan rugdosni a masikat? Foleg mindenfele ismeret nelkul? Nagyon kiabrandito....

Irom mindezt ugy hogy nalam mar egy lelki beszelgetes is megcsalasnak szamit... Emberek vagyunk mindannyian, jo lenne ugy is viselkedni!!!

2020. ápr. 7. 20:11
 25/27 anonim ***** válasza:
31%
Most a smár után mondta azt, hogy ezt ne mondjátok el senkinek és lépett le vagy az ellökés után "megerőszakolt" és erre mondta?
2020. ápr. 7. 20:27
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
A mateknek ehhez semmi köze. Ott van a sorok között, szex, csók meg minden, de a kérdező "nem tehet semmiről" , mert "részeg volt és félt" is ("volt nekem is a fejemben és féltem tőle"), ráadásul állítása szerint nem is emlékszik mindenre. Na hagyjuk már ezt a süket dumát. Addig a pillanatig még én is megsajnáltam, amíg el nem olvastam többször is figyelmesebben a kiírását, de mivel volt már ilyenekkel dolgom, így pontosan tudom, hogy ez nem így megy. És egyáltalán nincs nagy arcom, csak nem szeretek bedőlni csak úgy az ártatlan szavaknak.
2020. ápr. 8. 09:30
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Kihasználás szót én akkor használnám, ha az illető esetleg hitegetett volna x ideig, hogy téged szeret és ott hagyja érted az asszonyt, ám ez soha nem valósul meg.

Miért érzed magad kihasználva? Nekem még mindig elég fura.

Mondok egy másik példát az ittasságról is.

Meleg vagyok, van egy haverom aki hetero van párja is és családja is.

Hetero egészen addig amíg a pia ki nem hozza belőle azt is, hogy a saját neme iránt is elkezd érdeklődni.

Másnap bűntudata van, ennek ellenére minden hétvégén (még a járvány előtti hétvégén is) rendszeresen melegre itta magát a kocsmákban és a szórakozóhelyeken :D

Ja és még valami ami nagyon fontos:

Ha én valakivel beszélgetek, és azt érzem hogy mások számára félreértelmezhető a szituáció "meg elis mentem vele egy felreeso helyre h megcsak ne is nezzunk ki ugy hogy rosszban santikalnank.. " akkor meg pláne nem megyek vele félre eső helyre, egyrészt, hogy a szemtanúk ne kombináljanak a hátam mögött, másrészt ha én így érzem magam egy szituációban már csak azért sem megyek vele félre, mert tudom, hogy esetleg nyomulni fog.

2020. ápr. 8. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!