Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha kilettem használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kilettem használva de a párommal együtt szeretnék maradni azonban hazudni nem akarok neki?

Figyelt kérdés

Kezdeném úgy, hogy a pasimmal 2 éve együtt vagyunk és tényleg őszintén mondhatom, hogy nagyon jól érzem magam vele és ezt sehogysem szeretném megkockáztatni.

Csakhogy történt egy olyan dolog, hogy ünnepségen voltunk és a párom fiútestvére be volt rúgva és lesmárolt, majd erőszakosan kihasznált (soha tőle semmit sem akartam de volt nekem is a fejemben és féltem tőle). Rettenetesen gyötör a lelkiismeretfurdalás és a szakítás szélén állunk a párommal mert bánt a dolog. Kérnék véleményt, hogy inkább mondjam meg neki az igazat és ezzel tönkre teszem a mi kapcsolatunkat, a tesója kapcsolatát úgy hogy már csaladjuk van? Vagy próbáljam letisztázni magamban a történteket és próbáljuk folytatni a dolgot?

2020. ápr. 6. 23:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

A részeg voltam olyan kifogás, amit még a megcsalt fél is elfogad többnyire.

Én sem hittem, amíg nem láttam többször működés közben. Van aki így dugatta magát végig a munkahelyen majdnem mindenkivel. A fickója nemigen foglalkozott vele a végén. Most is együtt élnek, gyerekek, család meg minden. De ez csak egy példa. Lehetne hosszasan sorolni.

2020. ápr. 7. 07:26
 12/27 anonim ***** válasza:
34%

Kiasznált...

Ez a megfelelő szó a párkapcsolatban félrekúrásra?

Kihasznált...

Ízlelgessük egy kicsit. Olyan ártatlan csengésű. Mintha ott sem lettél volna. Mintha csak valaki kölcsönkért volna egy 100-ast, és sosem adta volna vissza.

Kihasznált...

Ezzel a szóval mented fel magad az alól, hogy nem tudtál nemet mondani?

Zseniáli! Remélem gyorsan elterjed, mert mennyivel szebben hangzik a mocskis prostinál.

2020. ápr. 7. 07:27
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónál a pont. Én is erre a szóra lettem figyelmes. Nem tudsz nemet mondani és ezt egy ártatlan "kihasznált" szóval próbálod mentegetni magad. Nem tudok együttérezni veled, pedig nő vagyok, de ismerem a fajtádat, aki nem képes nemet mondani senkinek, aztán áldozatnak állítja be magát és így másoknak is belegázol az életébe (a részeg tesót ezzel nem mentem fel, de te ugyanolyan sáros vagy, mint ő).
2020. ápr. 7. 08:58
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de miért ne mondja el ?
2020. ápr. 7. 09:20
 15/27 A kérdező kommentje:
Kihasználás alatt azt értem, hogy sajnos elég csunya piás állapotban voltam mikor még ő kért meg engem, hogy meséljek a barátnőjéről hogy mit tervez a jovőben vele kapcsolatosan ugyanis nem voltak eleg jo allapotba a kapcsolatukat ertven. En hulye meg elis mentem vele egy felreeso helyre h megcsak ne is nezzunk ki ugy hogy rosszban santikalnank.. erre totál váratlanul lemsárol mire elloktem őt. Ezutan (buta, undorito es hulye voltam h ennyit ittam, tudom) jott a kepszakadas es vegul csak annyit mondott h ezt nem tudhatja meg senki sem es lelepett...
2020. ápr. 7. 09:32
 16/27 anonim ***** válasza:
59%
Jobb lenne, ha nem innál. Vannak nők/férfiak akik, ha isznak csinálnak dolgokat, másnap megbánják, de akkor is megtörtént. És ahogy írta valaki, mindig ezzel fogják takargatni magukat "de részeg voltam". Már nem tudod tisztára mosni magad!
2020. ápr. 7. 09:49
 17/27 anonim ***** válasza:
39%
A legdurvább, hogy annyira seggrészeg voltál, hogy az se tudod mi történt. Baba becsúszott esetleg? Gondolkodjál ezen egy kicsit!
2020. ápr. 7. 10:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor megerőszakolt? Mert én így értelmezem. Akkor miért nem mondod el párodnak?
2020. ápr. 7. 11:08
 19/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudja mi történt annyira részeg volt... ez a lényeg. Szerinte igen, ahogy olvasom. Nem ártana ezt biztosan tudni.
2020. ápr. 7. 11:23
 20/27 anonim ***** válasza:
20%
Meghívhatlak egy üveg borra?
2020. ápr. 7. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!