Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kilettem használva de a párommal együtt szeretnék maradni azonban hazudni nem akarok neki?
Kezdeném úgy, hogy a pasimmal 2 éve együtt vagyunk és tényleg őszintén mondhatom, hogy nagyon jól érzem magam vele és ezt sehogysem szeretném megkockáztatni.
Csakhogy történt egy olyan dolog, hogy ünnepségen voltunk és a párom fiútestvére be volt rúgva és lesmárolt, majd erőszakosan kihasznált (soha tőle semmit sem akartam de volt nekem is a fejemben és féltem tőle). Rettenetesen gyötör a lelkiismeretfurdalás és a szakítás szélén állunk a párommal mert bánt a dolog. Kérnék véleményt, hogy inkább mondjam meg neki az igazat és ezzel tönkre teszem a mi kapcsolatunkat, a tesója kapcsolatát úgy hogy már csaladjuk van? Vagy próbáljam letisztázni magamban a történteket és próbáljuk folytatni a dolgot?
A részeg voltam olyan kifogás, amit még a megcsalt fél is elfogad többnyire.
Én sem hittem, amíg nem láttam többször működés közben. Van aki így dugatta magát végig a munkahelyen majdnem mindenkivel. A fickója nemigen foglalkozott vele a végén. Most is együtt élnek, gyerekek, család meg minden. De ez csak egy példa. Lehetne hosszasan sorolni.
Kiasznált...
Ez a megfelelő szó a párkapcsolatban félrekúrásra?
Kihasznált...
Ízlelgessük egy kicsit. Olyan ártatlan csengésű. Mintha ott sem lettél volna. Mintha csak valaki kölcsönkért volna egy 100-ast, és sosem adta volna vissza.
Kihasznált...
Ezzel a szóval mented fel magad az alól, hogy nem tudtál nemet mondani?
Zseniáli! Remélem gyorsan elterjed, mert mennyivel szebben hangzik a mocskis prostinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!