Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért kezdenek el kalandozni, miután megcsalják őket?
Vagy ez nem állja meg a helyét?
Van egy barátom, akit megcsalt a barátnője. Azóta folyamat lajkolgatja minden lotyó képét, és szerintem azon van, hogy minnel több lányt megfektessen. Ezt miért csinálja? Mert amúgy nagyon szerette a barátnőjét. Nem mondanám azt, hogy bepotolja az elvesztetegett időt és azért csinálná.. Nem tudom.
Ez nyilvánvalóan nincsen így, nem lehet tipizálni ennyire.
Van akinek hónapokig és évekig nincsen semmi.
Igen, olyan is van amiről te beszéltél, ez is valamilyen kompenzálás akar lenni, illetve a figyelmének a fókuszálásának a terelése is benne lehet, de ezt így kijelentni mindenkire nem lehet és nem is szabad.
"Azóta folyamat lajkolgatja minden lotyó képét"
Ne haragudj de ez éppen semmi. Olyan mintha látnál egy tál jó szaftos pörköltöt, azt is lájkolom ha éhes vagyok.
Szerintem ez természetes viselkedés egy férfitól, hosszabb kapcsolat megszakadása után.
Hogy miért?
- bizonyítani akar a volt nőjének: "Látod, látod, én már találtam is új nőt, te meg ott fogsz egyedül megrohadni ahol vagy!"
- kell a 'mindennapi betevő'
És jó is, hogy kitombolja magát, mielőtt belekezdene egy új komoly kapcsolatba.
33N
Feleségem megcsalt , elváltunk.
Azóta 1 partnerem volt....és komoly kapcsolatot keresek. Szóval kerüljük az általánosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!