Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan. Létezhet hetero férfi és nő között csak barátság?
Régebben én is azt hittem, hogy nem. Voltak férfi barátaim szinte mindig. Általában az lett a vége, hogy kezdeményezett, szerelmet vallott. (egynél belementem a dologba)aztán vagy elfogadta, hogy csak barátság vagy nem.
Aztán egy munkahelyemen lett egy kollégám. Ha elment az asztalom előtt csokit tett le. Számon tartotta az évfordulóimat: csoki, virág, étel, meghívás egy sütire... Azt hittem tetszem neki, esetleg még érzelmeket is táplál irántam. Aztán megtudtam, észrevettem, hogy minden más nővel is ugyanígy viselkedik. :). Ő az igazi udvarias, barát figura akire mellesleg mindig lehet számítani. Egy igazi jó barát. Szóval lehetséges csak barátság de azért ritka kincs.
Igen. 20 fölött ismertük meg egymást. A párom révén ismertem meg, mert ő vezetett be abba az edzőterembe, ahol fél évtizedet együtt edzettünk. Volt, hogy elmentünk a párom nélkül is bulizni, és mindig vigyázott rám, a párom is tudta ezt.
Ő lett az esküvői tanúm is, mert igaz barát a mai napig.
Ő olyan férfi, ha azon múlik én tűzbe megyek érte bármikor. De nem szerettem sose úgy mint a páromat, és ő sem engem. Mindig számíthattak rá, ezért ő is mindig számíthat rám, és a párom sem volt sosem féltékeny erre a barátságra.
Már hogy a tökbe ne létezne?
Ha nem létezne,akkor minden haver, baráti nőt meg kellett volna dugnom?
Ennél azért értelmesebb életem volt.
Ebben az esetben az a probléma, hogy ők ketten sokkal többet vannak együtt, mint a barátnőd veled.
De, hogy két közeli személlyel nem lehet ezt megbeszélni valahogy, az nem OK
Kérdező paranoiás vagy, pszichológust javaslok.
Ezzel a viselkedessel fogod csak távol lokni a parod.
Lehet lepontozni, de van barátság a két nem között.
Azért mert van ahol ezen atlepnek, nem jelenti hogy másnál nincs.
Volt pár férfi barátom, ebből csak egy nem akart többet. Mi olyanok voltunk, mint a testvérek.
Sajnos, ha az ember kedves, figyelmes, el lehet vele beszélgetni, és még vonzónak is tartják, felmerül a kérdés: miért ne lehetne több?
Jelenleg is van egy férfi barátom, érezhető a vonzalom, az a bizonyos bizsergés, de mindketten tudjuk, hogy egymást nagyon hamar meg tudjuk bántani, emiatt tartunk is a másiktól. Így nagyon erősen meghúztuk a határvonalat a barátság és a vágyakozás/tényleges dolgok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!