Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Nagyjából másfél éve egymásba szerettünk egy nős férfival. Nem szeretném nagyon részletezni, de nem a klasszikus sztoriról van szó. A férfi nem egy tipikus nőcsábász, a feleség se ártatlan. Sokat tépelődtünk, mire egyáltalán "összejöttünk". Én nagyon szerelmes voltam, és még most is az vagyok. Megbeszéltük, hogy borít és együtt leszünk. Pár hónapra rá, hogy összejöttünk ő be is adta a válást. Azonban felmerültek egyéb problémák. A jövőnkkel kapcsolatban alapvető dolgokban nem tudtunk megegyezni. És ő végig azt állította, hogy nem baj, akkor ő inkább feladja amit tenne és legyen úgy, ahogy én akarom. Nem olyan dolgokról van szó, amit valaki csak úgy felad a másikért. És tudom, hogy a jövőben megbánná. Nagyon fájt, de szakítottam vele lassan fél éve. Azóta is minden nap gondolok rá, de egyszer se kerestem meg. Hiába szeretem, ha ilyen szinten nem tudunk megegyezni, akkor annak nincs jövője. Ő azóta is keres, könyörög, hogy találkozzunk és beszéljük meg. Én úgy gondolom már mindent megbeszéltünk. Nem adja fel, és tudom, hogy mennyire szomorú. Hatalmas bűntudatom van, mert ha én nem vagyok, akkor lehet a felesége mellett elélne, vagy idővel magától elvált volna. Most úgy érzem, hogy tönkretettem az ő életét is, az exfeleségéét is, és mindezt a semmiért, mert én is ugyanúgy szenvedek.
2020. márc. 11. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ez teljesen logikus és rendben van, amit mondasz. Csak őt közben elkülted a pokolra egy kicsit égni, mert te szerinted inkább mégse és meggondoltad magad. :D
2020. márc. 11. 14:51
 12/17 tiril ***** válasza:
100%
Szerintetek érezhet bűntudatot? Hisz rákérdezett hogy ő e a hibás :D
2020. márc. 11. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten szeretitek egymást, akkor fogadd el az érveit, ő érzi, hogy mi megy benne végbe.

Soha egyetlen egy párkapcsolat sem atombiztos, időközben mindenhol felmerülhetnek megoldhatatlan problémák. Majd az élet megmondja, hogy jól döntöttetek-e, hogy egymással maradtok. Kipróbálás nélkül honnan tudnád te, vagy akár a párod? Sehonnan!

Lehetséges, hogy működni fog és lehetséges, hogy nem. 50-50 %, mint bármely más kapcsolatban. De ha nem adsz esélyt, akkor 0 %. A sorsot előre nem tudhatjuk.

2020. márc. 11. 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azért szakították vele, mert "ki tudja?".

Nehéz lesz párt találnod, az fix.

Voltam olyan helyzetben mint a pasid, tényleg nem felemelő a földön ücsörögni két szék között. De ne aggódj érte, majd felkel.

Lehet, öt év múlva már boldog apuka lesz, ezt kívánom neki.

2020. márc. 11. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kellett volna...
2020. márc. 11. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a hibás?

Igen.

2020. márc. 11. 16:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te okoztad a helyzetet, így nyilván...
2020. márc. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!