Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hibás a nő egy ilyen esetben?
Elméleti kérdés, nem történt meg.
A férfi nős/menyasszonya van. Egy buliban flörtöl egy másik nővel. A nő megtudja, hogy nem szingli, de tetszik neki a pasi. Lefekszenek.
Ugyanolyan hibás ebben az esetben a nő is? Vagy a férfinek kell felelősséget vállalnia tetteiért?
Aki hűséget fogadott, az a hibás.
A nő független, miért legyen monogám.
Csak a többiek amit írtak szerintem nem igazán ok.
Csak egy kérdés ha te vagy a barátnő te csak a pasidat hibáztatnád? Vagy önmagad, a pasit és ha a harmadik tudott róla és ennek ellenére lefeküdt vele őt is?
Mert ezen helyzetekben több szituáció is van, olyan is amikor nem tehet róla a harmadik, és van olyan is amikor se a barátnő, se a harmadik, de olyan is van mikor se a barátnő, se a barát és olyan is van amikor se a barát de így, hogy tudta hogy nem szingli és menyasszonya van?!
"Mindig a férfi a hibás (a nők szerint), a nő biztos hogy nem hibás"
Én is férfi vagyok, de magyarázd el nekem ebben ki lenne a hibás?
a megcsalt nőt hordjuk le minden k-rvának? vagy a szerető legyen a ribánc mert hát szegény házas férfit megerőszakolta?
Az oké, hogy lehet hogy valami nem működik egy kapcsolatban és azt meg kell beszélni, de ez a pasi ahelyett, hogy megbeszélte volna az asszonnyal a problémákat, simán félrek-rt, akkor ki a hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!