Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem értik meg vagy fogadják el hogy a férfiak nem tehetnek az intim méretükről, és változtatni se tudnak rajta mint mondjuk a nők a mellméretükön?
Figyelt kérdés
Attól hogy pl egy férfinak csak 14-15/5 mérete van, attól lehet szerethető, vagy vannak érzései, szeretne partnert, társat...miért kell megalázni valakit olyan miatt amiről nem tehet,és nem is valtoztathat...2020. febr. 17. 20:39
12/29 anonim válasza:
Inkább neked meg a haverjaidnak kéne elfogadni, hogy a mellműtét nem egy péntek délutáni csajos program, hanem komoly műtét. Ti meg simán külditek a nőket műtétre, ha nem tetszik a mell.
13/29 anonim válasza:
Túl sok bbc cuckold humiliation videót néztél.
14/29 anonim válasza:
1. A vastagság számít.
2. Átlagosan a hüvely 13 cm. Mi is a problémád?
3. Remélem jó volt kiverni a napi provokatív kérdésedre.
15/29 anonim válasza:
Per ööööt??? És te panaszkodsz? Mi az az 5, átmérő? Mert akkor nem értem a problémádat.
16/29 anonim válasza:
14-15 cm elég a nőknek. Itt a neten vannak akik nagyszájúak és azt hangoztatják, hogy minimum 20cm kell nekik vagy attól nagyobb (botlottam már ilyenbe), de ezek általában azt se tudják valójában, hogy mekkora 20cm.
17/29 anonim válasza:
A legtöbb nő 16-17 centit mond minimumnak. Nekem is 14-15cm szóval értem a problémádat, viszont, ha az a "/5" 5cm átmérőt jelent, az vastag. Átlagon felüli.
18/29 A kérdező kommentje:
/5 : igen 14 cm a kerülete, de arra is csak a kamu szöveg ment. Semmit nem éreztem, igy biztos a nők se. Se hosszba , se vastagságra. Lehet mondani rá hogy átlagos de va!ahogy egy se mondta azt...
2020. febr. 17. 23:47
19/29 anonim válasza:
#18-as Kizárt, hogy semmit nem éreztél. Nyilván nem olyan, mint amikor önkielégítést végzel, mert a hüvely nem szorít annyira.
Hány nővel feküdtél le, hány éves voltál, és most mennyi vagy? Mivel aláztak meg?
20/29 1112 válasza:
Az aki lekezelő, lenéző, primitív módon közölte veled, hogy kicsi, hát, az talán kicsit primkó. De egyébként szal a 14-15 az láttam erről valami beszínezett térképet, az világszinten a legnagyobbak között van, tehát azt nem is értem, hogy miért jellemzi bárki kicsinek. De egyébként meg pl olyat hallottam, hogy a nőknek hogy pl lovagolnak tágabb tud lenni itt alul, itt olvastam egyébként asszem ezen az oldalon másik kérdés alatt; hogy a csaj szegényke ki volt borulva, mert a pasi állította, hogy megcsalta őt, vagy nemtom már pontosan , mi volt a sztori, és a lónak a hátán ült. Tehát nem csinált semmi ilyesmit a lóval; hanem rendeltetés szerűen (?)-ez így nem szép , mert a ló ugye nem egy tárgy vagy használati eszköz, hanem élőlény, állat - na, szóval "rendeltetés szerűen" "használta" azt a lovat, rendeltetés szerűen ült rajta. De egyébként szal az a forrásom , hogy szerintem egyszer itt olvastam. és ha pl mi van, ha a nő volt túl tág esetleg? Tehát erre akartam rávilágítani. Ez nézőpont kérdése; de egyébként meg keress másikat, másik társat tehát. Ha X-nek nem voltál jó, de Y még lehet, hogy pont téged keres és rád vár az életében, hogy megérkezzél az életébe. :):) Úgyhogy ne csüggedj, ne hagyd, hogy letörjék az önbizalmadat. Te szeresd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!