Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért nem értik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem értik meg vagy fogadják el hogy a férfiak nem tehetnek az intim méretükről, és változtatni se tudnak rajta mint mondjuk a nők a mellméretükön?

Figyelt kérdés
Attól hogy pl egy férfinak csak 14-15/5 mérete van, attól lehet szerethető, vagy vannak érzései, szeretne partnert, társat...miért kell megalázni valakit olyan miatt amiről nem tehet,és nem is valtoztathat...

2020. febr. 17. 20:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
A 14-15 pont az átlag.
2020. febr. 17. 21:22
 12/29 anonim ***** válasza:
98%
Inkább neked meg a haverjaidnak kéne elfogadni, hogy a mellműtét nem egy péntek délutáni csajos program, hanem komoly műtét. Ti meg simán külditek a nőket műtétre, ha nem tetszik a mell.
2020. febr. 17. 21:27
 13/29 anonim ***** válasza:
98%
Túl sok bbc cuckold humiliation videót néztél.
2020. febr. 17. 21:35
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

1. A vastagság számít.

2. Átlagosan a hüvely 13 cm. Mi is a problémád?

3. Remélem jó volt kiverni a napi provokatív kérdésedre.

2020. febr. 17. 21:47
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Per ööööt??? És te panaszkodsz? Mi az az 5, átmérő? Mert akkor nem értem a problémádat.
2020. febr. 17. 21:57
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
14-15 cm elég a nőknek. Itt a neten vannak akik nagyszájúak és azt hangoztatják, hogy minimum 20cm kell nekik vagy attól nagyobb (botlottam már ilyenbe), de ezek általában azt se tudják valójában, hogy mekkora 20cm.
2020. febr. 17. 22:39
 17/29 anonim ***** válasza:
15%
A legtöbb nő 16-17 centit mond minimumnak. Nekem is 14-15cm szóval értem a problémádat, viszont, ha az a "/5" 5cm átmérőt jelent, az vastag. Átlagon felüli.
2020. febr. 17. 22:59
 18/29 A kérdező kommentje:
/5 : igen 14 cm a kerülete, de arra is csak a kamu szöveg ment. Semmit nem éreztem, igy biztos a nők se. Se hosszba , se vastagságra. Lehet mondani rá hogy átlagos de va!ahogy egy se mondta azt...
2020. febr. 17. 23:47
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

#18-as Kizárt, hogy semmit nem éreztél. Nyilván nem olyan, mint amikor önkielégítést végzel, mert a hüvely nem szorít annyira.

Hány nővel feküdtél le, hány éves voltál, és most mennyi vagy? Mivel aláztak meg?

2020. febr. 18. 00:39
 20/29 1112 ***** válasza:
0%
Az aki lekezelő, lenéző, primitív módon közölte veled, hogy kicsi, hát, az talán kicsit primkó. De egyébként szal a 14-15 az láttam erről valami beszínezett térképet, az világszinten a legnagyobbak között van, tehát azt nem is értem, hogy miért jellemzi bárki kicsinek. De egyébként meg pl olyat hallottam, hogy a nőknek hogy pl lovagolnak tágabb tud lenni itt alul, itt olvastam egyébként asszem ezen az oldalon másik kérdés alatt; hogy a csaj szegényke ki volt borulva, mert a pasi állította, hogy megcsalta őt, vagy nemtom már pontosan , mi volt a sztori, és a lónak a hátán ült. Tehát nem csinált semmi ilyesmit a lóval; hanem rendeltetés szerűen (?)-ez így nem szép , mert a ló ugye nem egy tárgy vagy használati eszköz, hanem élőlény, állat - na, szóval "rendeltetés szerűen" "használta" azt a lovat, rendeltetés szerűen ült rajta. De egyébként szal az a forrásom , hogy szerintem egyszer itt olvastam. és ha pl mi van, ha a nő volt túl tág esetleg? Tehát erre akartam rávilágítani. Ez nézőpont kérdése; de egyébként meg keress másikat, másik társat tehát. Ha X-nek nem voltál jó, de Y még lehet, hogy pont téged keres és rád vár az életében, hogy megérkezzél az életébe. :):) Úgyhogy ne csüggedj, ne hagyd, hogy letörjék az önbizalmadat. Te szeresd magad. :)
2020. febr. 18. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!