Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg nem létezik hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem létezik hűséges férfi?

Figyelt kérdés
Tényleg el vagyok már keseredve... Mindenhol csak a megcsalast látom.. Persze ez sokszor nők részéről is igaz. Több nő ismerősömtől hallottam, hogy ne is várjam el, hogy a párom vagy férjem életében csak én legyek, mert hogy a férfi nem ilyen. Hanem minimum flörtölne mellettem, ha mégsem csal meg, attól még minden férfi valamilyen módon flörtöl és kikacsintgat. Engem ez eléggé elszomorit mert én olyan férfira vágyom akinek csak én vagyok, és nem értem miért olyan nagy elvaras ez. Szerintem ez a normális ha én is ezt nyújtom. De sokszor úgy érzem, a nő mindig érje be kevesebbel és fordítsa félre a fejét. Így viszont konkrétan mar nincs kedvem ismerkedni.

2020. febr. 13. 22:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

A munkahelyemen 5 év alatt a negyedik férjes nő próbálkozik nálam. A mostani elég durván és latványosan, es nem ért a finom elutasításból.

Szeretem a páromat, eszem ágàban sincs megcsalni, 5 év utàn is fergeteges, őrült, szenvedélyes a szex vele.

Nem hiszem hogy valaki felülmúlná. Szóval ha mindent megkapok akkor mért bújkàljak egy szeretővel.

2020. febr. 14. 00:21
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Haat en eleg huseges tipus vagyok, szerintem neveles kerdese. Egyszeru csaladbol szarmazom egy kis falubol, abban a hitben nottem fel hogy csak egy baratnoje kell legyen az embernek es vele hazassag gyerek miegymas. Azota volt tobb baratnom is, tuzon vizen keresztulmentem veluk. Most is meg vagyok gyozodve hogy a kovetkezo baratnom lesz a gyerekeim anyja :) szoval fel a fejjel, en se vagyok tokeletes, de garantalom hogy vannak ilyen pasik
2020. febr. 14. 05:09
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nincs hűséges ember. Nincs olyan, hogy egy férfi vagy nő 40 éves házasság alatt egyszer se gondoljon másra szex közben, vagy flörtöljön mással. Vagy ne lenne legalább egyszer másba szerelmesek. Szigorúan véve meg ez is megcsalás.
2020. febr. 14. 06:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hűséges vagyok én is és sose lennék képes megcsalni a másikat.

38F

2020. febr. 14. 06:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet en naiv vagyok de en hiszek abban hogy lehet hűségesen élni.10 éve élek kapcsolatban de sem a férjem sem en nem csaltuk csalnánk meg egymást.Pultoztam egy presszóban fiatalabb koromban,100 ajánlatot kaptam de sosem éltem vele,ha minden jo otthon,a szex maga a tokely akkor minek..most lehet hulyenek tünik de nekunk nincs tiktokunk,meg tinder meg ilyen faszsagok ahol majdcsak meztelen lányok férfiak kinalgatjak magukat.Mi meg véletlenül sem adjuk meg még csak az esélyt sem arra hogy elcsábujunk.Nem irogatunk massokkal,ha a facen is bejelöl valami csaj vagy hapsi szólunk a másiknak hogy esetleg ne legyen belőle félre értés.
2020. febr. 14. 08:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Vicces ezt úgy előadni, hogy a férfiak ilyenek. Már ne is haragudj, de pont ugyanezt látom női oldalról. Sumákolás, hazugsághegyek és mindezt a világ legtermészetesebb dolgának tekintik. Akkor miről is beszélünk?
2020. febr. 14. 11:57
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

"Nincs olyan, hogy egy férfi vagy nő 40 éves házasság alatt egyszer se gondoljon másra szex közben, vagy flörtöljön mással. Vagy ne lenne legalább egyszer másba szerelmesek. Szigorúan véve meg ez is megcsalás."

Nem ez nem megcsalás. Ha hűség helyett vakságot vársz el a társadtól, és a gondolatait is kontrollálni akarod, akkor tényleg ne házasodj, mert nem fog menni.

A hűség döntés kérdése, mert az embernek nem alaptermészete a monogámia. De ha úgy döntök, hogy valakivel összekötöm az életem, akkor azt is eldöntöttem, hogy hűséges leszek hozzá. Akkor is, ha jön olyan pillanat az életembe, amikor ez nehéz.

Hosszú az élet, és igen, még az is előfordul, hogy közben szerelmes lesz az ember fia/lánya. És döntenie kell. És ha úgy dönt, hogy nem enged a pillanat varázsának, és a párja mellett marad ... na az a hűség.

2020. febr. 14. 14:26
 18/20 A kérdező kommentje:
16os ha figyelmesen elolvasod a kérdést, akkor megtalalod benne azt a részt, hogy a nők is ilyenek. Akkor miről is beszélünk?
2020. febr. 14. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem létezik hűséges nő?

Tényleg el vagyok már keseredve... Mindenhol csak a megcsalást látom.. Persze ez sokszor férfiak részéről is igaz. Több férfi ismerősömtől hallottam, hogy ne is várjam el, hogy a párom vagy feleségem életében csak én legyek, mert hogy a nő nem ilyen. Hanem minimum flörtölne mellettem, ha mégsem csal meg, attól még minden nő valamilyen módon flörtöl és kikacsintgat. Engem ez eléggé elszomorít mert én olyan nőre vágyom akinek csak én vagyok, és nem értem miért olyan nagy elvárás ez. Szerintem ez a normális ha én is ezt nyújtom. De sokszor úgy érzem, a férfi mindig érje be kevesebbel és fordítsa félre a fejét. Így viszont konkrétan mar nincs kedvem ismerkedni.

Minden csak nézőpont kérdése. Nem csak te/ti küzdötök a hűséges partner keresésével.

2020. febr. 14. 20:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom minek írok ki egy kérdést, ha a kommentelok 90 százaléka nem olvassa el normálisan.. Leirtam, hogy a nők is ezt csinálják!! Olvassa már el az aki kommentel.
2020. febr. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!