Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem létezik hűséges férfi?
A munkahelyemen 5 év alatt a negyedik férjes nő próbálkozik nálam. A mostani elég durván és latványosan, es nem ért a finom elutasításból.
Szeretem a páromat, eszem ágàban sincs megcsalni, 5 év utàn is fergeteges, őrült, szenvedélyes a szex vele.
Nem hiszem hogy valaki felülmúlná. Szóval ha mindent megkapok akkor mért bújkàljak egy szeretővel.
Hűséges vagyok én is és sose lennék képes megcsalni a másikat.
38F
"Nincs olyan, hogy egy férfi vagy nő 40 éves házasság alatt egyszer se gondoljon másra szex közben, vagy flörtöljön mással. Vagy ne lenne legalább egyszer másba szerelmesek. Szigorúan véve meg ez is megcsalás."
Nem ez nem megcsalás. Ha hűség helyett vakságot vársz el a társadtól, és a gondolatait is kontrollálni akarod, akkor tényleg ne házasodj, mert nem fog menni.
A hűség döntés kérdése, mert az embernek nem alaptermészete a monogámia. De ha úgy döntök, hogy valakivel összekötöm az életem, akkor azt is eldöntöttem, hogy hűséges leszek hozzá. Akkor is, ha jön olyan pillanat az életembe, amikor ez nehéz.
Hosszú az élet, és igen, még az is előfordul, hogy közben szerelmes lesz az ember fia/lánya. És döntenie kell. És ha úgy dönt, hogy nem enged a pillanat varázsának, és a párja mellett marad ... na az a hűség.
Tényleg nem létezik hűséges nő?
Tényleg el vagyok már keseredve... Mindenhol csak a megcsalást látom.. Persze ez sokszor férfiak részéről is igaz. Több férfi ismerősömtől hallottam, hogy ne is várjam el, hogy a párom vagy feleségem életében csak én legyek, mert hogy a nő nem ilyen. Hanem minimum flörtölne mellettem, ha mégsem csal meg, attól még minden nő valamilyen módon flörtöl és kikacsintgat. Engem ez eléggé elszomorít mert én olyan nőre vágyom akinek csak én vagyok, és nem értem miért olyan nagy elvárás ez. Szerintem ez a normális ha én is ezt nyújtom. De sokszor úgy érzem, a férfi mindig érje be kevesebbel és fordítsa félre a fejét. Így viszont konkrétan mar nincs kedvem ismerkedni.
Minden csak nézőpont kérdése. Nem csak te/ti küzdötök a hűséges partner keresésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!