Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamit?
Figyelt kérdés
Az ha egy honapig kulon voltunk parommal de sajnos egyutt kellett laknunk mert nem tudtunk hova menni lakni es az alatt az ido alatt massal beszeltem ugy hogy tudtam hogy o is massal beszel? En a mai napig a demonjaimmal harcolok mert egy munkahelyen dolgozok az illetovel es o is es eleg kellemetlen a szitu. Utana kibekultunk es tobbet nem beszeltem a sraccal . Nem birja mar el a lelkem es rossz dolgokon gondolkozok.. megcsalasnak szamit ez?2020. febr. 12. 07:13
11/19 anonim válasza:
Szerintem is itt valami sántít a sztoriban. Értelmes ember nem akad fenn azon, hogy ismerkedett valakivel, amikor már nem voltak együtt.
12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a parom mindig is olyan volt hogy szova tette ha valaki koszon nekem ha valaki hozzam szolt ha valaki megnevetettet es ez miatt is szakitottam akkor vele. Azota azt mondta megvaltozott (egyenlore igen) de hat semmi nem tart orokke es ettol is felek a masik meg hogy azert kellene orvoshoz fordulnom mert felek hogy kiderul amit o ugyis megcsalasnak fog venni?
2020. febr. 12. 13:51
13/19 anonim válasza:
Na de ha ő is más nőkkel beszélgetett, akkor milyen alapon vonna kérdőre téged, hogy mással is szóba álltál, mikor nem is voltatok együtt?
Ha lelkiismeretfurdalásod van, ülj le vele, mondd el, hogy te beszélgettél valaki mással, mikor külön voltatok, és mutasd is meg neki, hogy azóta nem beszéltetek. Ennyi, ha szorult belé egy kis értelem, akkor nem fog egy ilyenért hisztizni, ha meg igen, akkor később már tényleg azért is ki fog borulni, ha visszaköszönsz a kasszás srácnak a boltban.
14/19 anonim válasza:
Jézus milyen kontrollmániás pasid van? Már most látom, hogy ez nem lesz sokáig jó, ki fog bújni a természete
15/19 A kérdező kommentje:
3 eve vagyunk egyutt.. es mindig ilyen volt.. felek hogy nem valtozott csak rosszabbodott es felek
2020. febr. 12. 19:58
16/19 anonim válasza:
Ebből idővel pofon lesz, meg tiltás attól, hogy elmehess bármerre is.
18/19 anonim válasza:
Figyelj te tipikusan az a nő vagy, akinek kell, hogy alázzák, hogy fogják! Ha nem ilyen lennél, már rég kiléptél volna ebből a bezáró, szorosan fogó kapcsolatból! De valahol belül te ezt élvezed!
19/19 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem elvezem! Csak szeretem mert jo ember egyebkent de a feltekenysegevel olte meg anno a kapcsolatunkat azert is szakitottam akkor vele utana megigerte hogy megvaltozik de felek hogy nem
2020. febr. 14. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!