Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te meg tudnád bocsátani/megboc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te meg tudnád bocsátani/megbocsátottad a párodnak a megcsalást?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 19:57
1 2
 11/17 Looking_for_Alaska ***** válasza:
92%
Egyszer megbocsátottam, megbántam. Soha többé nem aláznám meg így magam.
2020. febr. 8. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám. Sok mindent meg tudok, de ezt nem.
2020. febr. 8. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg akartam, de halistennek igerete ellenere tovabb csalt, igy elvaltunk. Ehelyett szoronghatnek tovabb h jajj vajon megcsal? Vajon ott van, ahol mondja? Volt ertelme feladni az elveimet a gyerekek boldogsagaert es vele maradni? Ezeket mind mmegsporolta nekem.
2020. febr. 8. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt akinek nem bocsátottam és volt akinek nem. A helyzettől is függ és az egyéntől is. Annak nem bocsátottam meg aki állandóan hazudozott, mással lefeküdt de engem hanyagolt és ráadásul majdnem terhes is lett.
2020. febr. 9. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Értelmetlen megbocsátani, főleg ha többször is előfordult. A megcsalással rengeteg szervezkedés és hazugság jár. Ezek kéz a kézben járnak. És akinek már csak ilyesmi is képes az eszébe jutni, energiát fektetni bele az se nem szereti, se nem tiszteli a párját, egyszerűen belekényelmesedett, magának is hazudik. Azt tanácsolom menekülj, főleg ha fiatal ha még huszonéves vagy.
2020. febr. 9. 10:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe se jutott, nem véletlen lett ex (vőlegényem volt).

Ha pl a férjem csalna meg akkor elvàlnék. Nem vagyok önbecsülés, tartàs nélküli igénytelen nő, akit csak úgy meg lehet alàzni. SOHA nem bocsàtanék meg ilyen árulást. Ez fel sem merülne mint lehetőség, esélytelen.

2020. febr. 10. 06:42
 17/17 YinSu ***** válasza:
100%

Nem. A megcsalás hazugság. Hazugságra pedig nem építünk kapcsolatot. Ha ebben hazudik, bármiben. Ha egyszer megcsal, megteszi újra. Ha rájössz, ha nem.

Mikor rájöttem, 4 pici (5,3,2,4hós) gyerekkel azonnal elhagytam.

2020. febr. 14. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!