Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsémre azt hiszik hogy a szeretőm! Mindenkinek magyarázkodjak?
Mindenki azt hiszi hogy az öcsém a szeretőm. Nagyon jóképű, iszonyat magas (195 cm) srác. 18 éves, de 28-nak nézik mindig. Nem hasonlítunk így elsőre, én szőke vagyok, ő világosbarna. A munkahelyemen is eljön néha hozzám és már hallottam pletykákat hogy megcsalom a pasimat. A szomszédaink is pletykálnak, hogy én egy ismeretlen pasit “fogadok” amíg a párom dolgozik. Mivel értelemszerűen ugyanaz a vezetéknevünk, így gyakran férj-feleségnek is hisznek minket. A postaládára is így van kiírva a név, mert a szüleink kettőnknek vették a lakást. Öcsém fog ideköltözni ha én elvégeztem az egyetemet és ő elkezdi.
Most álljak neki mindenkinek magyarázkodni?
Hát mi hasonlítunk egymásra tesómmal, de többször hitték már hogy együtt vagyunk
Szoktunk kettesben járni bulizni, nem egy ember jegyezte már meg mikor kiderült h a tesóm h azt hitte kavarunk vagy ilyesmi
Ha férfi és nő együtt mutatkozik, abból mindig jön a pletyka
Röhögni kell az ilyenen
Nekem is mindig azt hiszik hogy az öcsém a pasim sokat vgyunk együtt eljárunk ide oda,de hát kit érdekelnek...te tudod hogy nem az aztán kész.
Volt hogy a boltba egy ismerősöm aki nem ismeri a tesóm oda jött hogy na mivan besem mutatott a pasimat 😄
Hú, nálunk volt már fordítva. Legalább két esetre emlékszem, amikor megkérdezték, hogy testvérek vagyunk-e. Ő 185 cm, szőke hajú, vékony testalkatú, én 154 cm, barnás-vörös hajú, átlagos testalkatú. 🤦♀️🤦♀️ Tényleg olyan, mintha testvérek lennénk. 🙄🤔 A mai napig nem értem, hogy mi járhatott a fejükben.
(Amúgy nem a szeretőm, a párom, csak a válaszokból eszembe jutott, hogy néha mekkora barmok az emberek)
Az én öcsémre azt hiszik, hogy a fiam. 19 év van köztünk. Közte és az én gyerekem között 3 év. Mikor kicsik voltak és vittem őket valahova mindenhol azt hitték ő a fiam.
Eleinte még magyarázkodtam (főleg mikor még nekem nem volt gyerekem és őt vittem a játszótérre , meg tologattam a babakocsiban) aztán egy idő után már nem érdekelt.
Van egy fiad is???
Igen van :)
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!