Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megtudnátok hogy a férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnátok hogy a férfinek aki hülyített van egy eltitkolt kapcsolata, elmomdanátok?

Figyelt kérdés

Úgy tudtam hogy egyedül van.

Azt mondta hogy azért is tette magát szabaddá egy időre, hogy ha jön a szerelem ne kelljen senkit elszeretni a másik elől. Cölibátust meg minden. 36F

...Közben random lányokat visz haza az esti műszakból. Próbálja elhitetni, hogy komolyabban érdeklődik, stb. Mondjuk bennem mindig meg volt az a bizonyos vészcsengő felé, hogy "Ne!" Mi nők tudjuk hogy milyen ez! 😃...

Mint kiderült a hölgy profilján, majd 2 éves kapcsolat - naponta jelennek meg az őket ábrázoló ölelkezős képek. Jól látható hogy a nő fülig szerelmes, míg a férfi profilján semmi nem látható és ha kérdezik tagad mindent. A karácsonyt s még a születésnapját is vele ünnepelte! 😃

Még egy hónapja amikor kérdeztem azt mondta, hogy kitette a legutóbbi jatszópartnerét és még egy ideig zaklatta a nő hogy fogadja vissza.

Mit tennétek? Ha veletek történne - nem dühből, ráírnátok a hölgyre vagy nem avatkoznátok bele?

Ha tudomást szereznétek hasonlóról a környezetekben?

2020. febr. 2. 16:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9-es és 10-es.

Tudom. Ezekre én is gondoltam.

Tudom milyen egy szerelmes nő.

Azzal is tisztában vagyok hogy nem az én dolgom. Nem vagyok igazságosztó sem, hogy rendet tegyek köztük. Bár voltam olyan kapcsolatban, amikor engem csaltak rommá és azt csak a kapcsolatunk után 1 évvel tudtam meg. Pedig hálás lettem volna,ha valaki közbeszól..

Ebbe egy bizonyos szinten már bele vagyok keverve. Az első lépés az lesz hogy megkérem a férfit hogy kerüljön a tények ismeretében. Jó ideje kerülöm már a magam részéről, viszont egy idő után ő keresi a figyelmem, a társaságom.

A környezetemben azt is látom, hogy 2-3 lánnyal (26N, 27N, 31N) is csinálja ugyan ezt ha nem kap figyelmet. Volt aki hozzám jött oda, mert azt hitték együtt vagyunk. 😂

Beszámolt nekem egy lány, akivel nagyon jó munkahelyi kapcsolatot ápolok. Elmondta hogy állandóan utána koslat, hogy beszéljenek, ha épp én nem vagyok bent. :)

Ő világosan közölte vele, hogy nem tudja hirtelen mi történt vele, de ő csak barátként tekint rá. Benne nem indult el semmit.

Olyan mintha össze lenne zavarodva.

De nem sajnálom a fuckboyokat! 😃

Szerencsére én nem szerettem bele, éreztem hogy itt valami nagyon nem kóser.

2020. febr. 2. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"amikor engem csaltak rommá és azt csak a kapcsolatunk után 1 évvel tudtam meg. Pedig hálás lettem volna,ha valaki közbeszól.."

Akkor mi a jóégért nem vagy képes most kinyitni a szádat és szólni?

Rosszul nem jöhetsz ki ebből, mert csak az igazat mondod, ha nem hisz neked a nő, az már az ő baja. Aki pedig elítél azért, mert szólsz, az egy korlátolt elmeháborodott, aki semmit nem tud az erkölcsről.

2020. febr. 2. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

En elmondanám. Csak akkor gondolkodném em ha lenne gyerek. Nem akarnék feldúkni egy családot,de igy...

Ennek a szegeny lánynak igenis minden joga megvan ahhoz,hogy tudjon errol, meg mielott gyereket szül ennek a patkánynam es a gyerek mellett csinálja ezt... talán meg el is hagyja őket.

Minden joga megvan ennek a nőnek ahhoz, hogy olyan férfivel legyen aki szereti es megbecsüli. Szólném es elvárnám a nőtársaimtól hogy szoljanak...

2020. febr. 2. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"A környezetemben azt is látom, hogy 2-3 lánnyal (26N, 27N, 31N) is csinálja ugyan ezt ha nem kap figyelmet. Volt aki hozzám jött oda, mert azt hitték együtt vagyunk. 😂"

A többi szerető szemét is felnyithatod, nyugodtan add meg nekik a feleség fb elérhetőségét, többen tudják bizonyítani.

"Mint kiderült a hölgy profilján, majd 2 éves kapcsolat - naponta jelennek meg az őket ábrázoló ölelkezős képek. Jól látható hogy a nő fülig szerelmes, míg a férfi profilján semmi nem látható és ha kérdezik tagad mindent. "

Amúgy meg megnyugtatlak az asszony otthon tud mindent.

Ha az ismerősi körömben lévő megcsalt feleségekből indulok ki, azok szoktak a facebookon ilyen ölelkezős képekkel bizonygatni az ismerősök felé, hogy ők bizony milyen boldogok.

2020. febr. 3. 00:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Sosem értem, hogy ebben az esetben, miért jó önmagunknak is hazudni.. 🤔
2020. febr. 3. 09:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
mindennapos sztori, ez emberfüggő, hogy hogyan kezelik a csajok
2020. febr. 3. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!