Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaba0416 kérdése:
Ha le lenétek, bénulva és megtudnátok hogy a párotok, lépten nyomon, megcsal és hazudik mit, tennétek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 19:13
1/6 anonim válasza:
Ha le lennék bénulva, akkor reg kiraktam volna hogy ne kínlódjon velem, de van olyan, aki kitart a másik mellett még igy is azt kb lehet tudni a benulás elott is
2/6 anonim válasza:
Örülök, hogy mellettem van és támogat? A szexuális vágyait pedig kiéli, nem pedig engem gyűlöl meg, amiért tőlem többet nem kapja meg?
A hazugság persze negatívum lenne, de ilyen helyzetben senkinek sem egyszerű.
5/6 anonim válasza:
Ez sajnos szar ügy.
Lehet fikázni a feleséged, de azért tőle se várható el, hogy évtizedekig férfi nélkül legyen.
Tudom, hogy nem vigasztal, de nem te leszel az első.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg szeret téged, azért van veled, nem akar elhagyni. Viszont kívánja a szexet, ölelést, amit tőled nem kaphat meg, ezért hazudik. Mert elmondani ezt kegyetlenség, de ezt te is nagyon jól tudod.
Én a te helyzetedben elengednem öt, fájni fog, de ez hosszú távon nem működik másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!