Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a volt férjetek anno megcsalt titeket?
Semmit
Már elváltak nem? Akkor mi értelme azon rágódni, hogy mi volt régen? Megtörtént elmúlt, kész. Ha nem lennének elválva akkor más lenne a helyzet.
Én viszont megértem a férfit és meg is értem a tettét. A felesége undorítónak tartja a szexet ha engendett neki akkor úgy állította hogy mekkora nagy szívességet tesz neki...persze nyilvan a férfinak ott kellett volna hamar hagynia, de kezdte úgy gondolni hogy ez a normális...
Amúgy pedig a felesége ha figyel rá akkor pontosan megérezhette volna a csalást de le se sz*rta, hogy mi van a férjével....
Egyáltalán nem érdekelne.
Nem erzek már semmit iránta. Így haragudni se haragudnék. Annyi történne, hogy egy kicsit vakarnám a fejem, hogy ez akkor miért nem esett le, talán nem vagyok jó emberismero? ? Mindazonáltal nem csodálkoznék, mert a végén olyan sz..ar volt minden, hogy ez már csak hab lett volna a tortán 😀
Aha. Érdekes. Mesélj még!
Meg egy hárpia is volt, meg nem fürdött, dagadt is volt és a pasival külön is aludtak. Sőt! A pasi mindent megtett, kedves volt, mindig meghallgatta a feleségét, elvitte randizni, meglepete ajándékokkal és a többi ilyen romantikus dolog. És mégis ilyen volt az asszony! Hallatlan! Micsoda egy némber.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!