Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csaltátok meg a párotokat?
Mi miatt, mi volt az oka, amiért.megcsaltátok a párotok?
Kort és nemet is irtok?
Köszönöm, hogyha válaszoltok.
Csak visszaadtam neki hogy megtudja milyen érzés. Ő totál kiborult akkor, de ennek ellenére nem tanult belőle. Többet nem csaltam meg de végül ha sokára is de otthagytam. Azóta se tudta megemészteni hogy megtettem!
47N
Hazudott nekem egy alap dologban. Ez volt az egyik.
A húgáról nem bírt leszakadni=mindenhová vinnünk kellett és a csaj folyamatosan fúrt. Az első közös nyaralásunkkor az anyjuk odaállt óbégatni, hogy mi az hogy mi az ő kislányát nem visszük el magunkkal?! Elvittük, bár én ellenkeztem és mondtam, hogy ez így nem mehet tovább. Első és utolsó közös nyaralásunk volt. A hugi pokollá tette az egészet, undorító volt. Barátom a vállát vonogatta, hogy ő nem tud mit tenni. Utána volt egy este, amikor utaztam el valahová, és a hugi bejött a szobájába. Odaült az ölébe és puszilgatta.
elküldtem a fenébe, hogy takarodjon kifelé.Persze én lettem a gonosz.
Nem sokra rá megcsaltam, dühből. Mondjuk utána pár hétre rá szakítottam vele. Még ki volt borulva. Miközben annyit kellett volna tennie, hogy kiáll mellettem és leállítja a perverz húgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!