Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nős férfi bolondított magába?
Igen, bár nem kellett sokat tennie érte, első látásra belezúgtam, max. egy bókkal tovább rontott a helyzetemen.
Ami viszont valóban bolondítás volt, hogy először úgy tett, mint aki nagyon vágyik rám, de amikor rájött, hogy nem túl jó a házasságom, elkezdett visszatáncolni, hogy nem kéne mégse...Gondolom beijedt, hogy még a végén a nyakán maradok. Dobott, aztán 4 hónap múlva - feltételezem unalmában - újra megkeresett, de olyan is volt az egész, nem igazán akart ő együtt lenni velem, alig volt hajlandó kommunikációra, én nem éreztem már igazán azt, hogy akarná ezt az egészet és nem is vágyok úgy szexre, hogy közben csak tárgyként kezelnek, aki arra az egy órára van elővéve, aztán szépen visszahajtogatjuk a fiókba a következő menetig. Még csak a kezemet se fogta meg soha, de a szívem 2 évre összetört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!