Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbántad, hogy szerető lettél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad, hogy szerető lettél?

Figyelt kérdés
Ha igen miért ?
2020. jan. 18. 17:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, és azon gondolkodom, jól döntöttem-e, hogy nem lettem szeretője egy nős férfinak akibe szerelmes vagyok.

24N

2020. jan. 18. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Erkölcsileg jól döntöttél. A többit majd az évek, az élet megválaszolja... Lehet, hogy pár hét/hónap múlva találkozol azzal, akivel boldog leszel. Lehet, hogy a 30. szülinapodon ott állsz majd egyedül, a hátad mögött néhány szerencsétlen próbálkozással vagy egy olyan kapcsolatban, ami "amúgy jó", csak nincs és sosem volt szerelem. Én úgy mentem bele anno, hogy a korábbi tapasztalataimból kiindulva tudtam, hogy nem nagyon van esélyem a boldogság megtalálására. Ezért úgy voltam vele, hogy legalább ezt a kis jót, ami épp jut, nem fogom eldobni magamtól. Jól tettem. Ellenkező esetben most ugyanúgy üldögélnék egyedül, csak épp úgy, hogy még ennyiben sem volt részem, csupán a sok üresjáratban, "nélkülözésben" meg néha valami szerencsétlen maszatolásban, amit még elkezdeni is kár volt.
2020. jan. 18. 18:55
 13/19 anonim ***** válasza:
17%

Nem bántam meg és ma is szép emlek az a férfi.

De Mai eszemmel már nem tenném meg.

2020. jan. 18. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Most még jó döntés volt szerintem. Lecsúszhatsz a saját családalapításodról. 40 körül én nem mondanék le a szerelemről, de nekem már van gyerekem.
2020. jan. 18. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha szerelmes vagy a nős férfiba jó döntés,hogy nem lettél a szeretője. Csak szenvednél abban a kapcsolatban és sosem lenne belőle több.
2020. jan. 18. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Fiatalon szeretőnk lenni? Erre azt mondom butaság.

Ez a középkorúak műfaja. Amikor már ott a család, egy megalapozott élet, esetleg sok hitel. A házasság válságban, már nem szeretik egymást a felek. Meg az ember nem lehet egész életében csak egyszer szerelmes. Ilyenkor ha jön a harmadik, amikor már nem is gondolna rá, hogy egy ilyen elsöprő érzés újra lehet az életében. Persze ott a józan ész ,nyilván nem válik el, nem borít mindent. Aztán tart ameddig tart. Megbánni? dehogy, az ilyen egy ajándék.

2020. jan. 18. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

Eszembe jutott ez az idézet:

"Ha két embert szeretsz, akkor válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a másodikba"

2020. jan. 18. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha két hónappal ezelőtt kellett volna erre a kérdésre válaszolnom, kapásból rávágtam volna, hogy igen. De most már nem bánom egyáltalán. Sok szönyűséget okozott az ő jelenléte és maga a szituáció is, de ennek hála egy-két dologban jobban megismerhettem magam, hogy milyen is vagyok valójában, mire van és mire nincs szükségem, illetve utat mutatott. Annyit fantáziáltam előtte erről az egész szeretősdiről meg róla, és végül annyira lelombozott a valóság. Most már, hogy van tapasztalatom ebben a témában, biztosan okosabb döntéseket hoznék, ha újra bevállalnám a dolgot. Tapasztalatszerzésnek tökéletes volt.

Egy viszont biztos, ma nem lehetnék az az ember, aki jelenleg vagyok, ha nem lettem volna az ő szeretője. És egy jó embernek tartom magam, tehát megérte a dolog.

2020. márc. 5. 01:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,koszonom :) es orulok neki.
2020. márc. 6. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!