Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeres megcsalá esetén javítható a kapcsolat?
Ezt sosem értettem. Csak abban az esetben menthető egy ilyen kapcsolat, ha eleve nem tekinted a megcsalást problémának. Viszont akkor nem fogalmaznál meg ilyen kérdéseket.
Aki megcsalja a párját az vagy normálisnak tekinti ezt és természetes neki, mint levegőt venni, vagy elégedetken veled és/vagy a kapcsolattal, ebben az esetben viszont rég porbadöngölt téged és kétlem, hogy azt az embert lehet újra tisztelni, akit egyszer semmibevettél és szembeköptél, vagy pedig ennyire gyér a kommunikációs és a problémamegoldó képessége, hogy amint van valami baki a kapcsolatban tőled függetlenül, ezt tekinti megoldásnak és kitér ahelyett, hogy kitartana vagy lehetőséget adna neked javítani a dolgokon.
Szerintem egyik esetben sincs teljesen szimpatikus folytatás... Miért pazarlod az idődet? Annyi ember van még ezen a világon, aki normálisabban viselkedne veled...
A naív szóra van más alternatíva az itteni "megcsalt, de szeretem" "elhagyja értem a feleségét" nőcskékre. Az, hogy ostoba, buta, hülye. Mind jobb szó, mint a naív.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!