Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyanús jeleket érzek a páromná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús jeleket érzek a páromnál. Nincs kedve a szexhez sem. Hogy lehetne lebuktatni, ha van valakije? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap is kinyomott 2 telefonhívást is. Heti 2-szer találkozunk, így nehéz lecsekkolni. Szeretném tudni, hogy ő is csak szórakozik velem, mint az előző párom vagy tényleg komolyan gondolja, ahogy állítja? Mit tegyek?

2020. jan. 15. 06:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Anno a nejem is így kezdte, nem volt kedve, sms-ek, telefonok. Sejtésem volt, de véletlen buktak le, azonnal kidobtam, még másnap.

Próbáld úgy,hogy szexet nem kezdeményezel egy ideig,nem mész bele, és ha a párod elvan így is, akkor ott bizony van valaki. Sajnos. De legalább nem fog váratlanul érni...

2020. jan. 15. 07:27
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
Igy hogy heti ketszer nehez lesz. Csinálj egy kamuprofilt valami jó kis dögös képekkel. Írj rá, cseteljetek, kiderül minden.
2020. jan. 15. 07:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jan. 15. 08:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Ja, mert a legkevésbé sem nyilvánvaló egy frissen regisztrál kamuprofil, kamuképekkel, igaz?.. :D

Ha van egy csepp esze a gyereknek, le fogja vágni, a kérdező meg az itt elírtakból láthatóan nem olyan talpraesett, hogy ne bukjon le azzal, hogy az kamuprofil. ( Nem támadás, hanem objektív megállapítás)

A sikosító/gumi állandó jelleggel kint van a szekrényen? El sem teszi, vagy csak most került elő?

Mondjuk az sem túl eszes lény, aki ha jön a csaja és volt előtte valami, elöl hagyja ezeket , gondolom nem váratlanul állítottál be.

2020. jan. 15. 08:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akit én tettem ; az egyik jó haverjával beszélgettünk és a férjemre terelődött a szó,kis panaszkodas után mondtam neki hogy én sose fogom megérteni miért nem bír leállni az állandó csajozással,a legutóbbi nő ügye is mire volt jó? A válasz egyértelművé tette hogy jól gondolom,pedig ez csak egy gyenge próba volt,hátha meg tudok valamit.... így is lett! Úgy tettem mintha tényleg tudtam volna miközben belül mindenem zokogott
2020. jan. 15. 09:35
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

Aki el is mondja hogy milyen multja volt meg igy ugy egyéjszakas kalandok azzal én spec szóba se állok :-D

Nincs mit meggyőződni, kutyaból nem lesz szalonna!

2020. jan. 15. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Igy hogy heti ketszer nehez lesz. Csinálj egy kamuprofilt valami jó kis dögös képekkel. Írj rá, cseteljetek, kiderül minden."

Ha olyan szintre jutott egy kapcsolat, hogy kamuprofillal káderezed a másikat, nem egyszerűbb simán szakítani? Ha mégsem csal meg, hogy számolsz el azzal, hogy az igazság kiderítése céljából kvázi az átverése mellett döntöttél? (ha megcsal, akkor pedig így is, úgy is vége)

2020. jan. 15. 11:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Én rákèrdeznék töle és megnézném a rakciòját...
2020. jan. 15. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Már megint ez a megcsalás-fixáció... Zavar, hogy nincs szex, hogy kinyomja a telefont, stb. De csak akkor hagyod el, ha kiderült, hogy megcsal. És ha nem csal meg, akkor jó így neked? Vagy abba gondolj bele, hogy lebuksz te, hogy nyomozol utána, meg kamu profillal csábítgatod meg ilyenek. Akkor jogosan dob majd, ha megcsalt, ha nem, és még lesz is egy jó indoka, hogy miért vagy egy élhetetlen társ. Szerintem ez a kapcsolat nem jó neked, szakítsd meg és kész.
2020. jan. 16. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

És még heti hányszor írod ki ugyanazt a kérdést?

A többibe mondjuk leírtad a fekete hajszálat is, azt most kihagytad.

Azzal, hogy csomószor kiírod, még nem kapsz új válaszokat...

2020. jan. 16. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!