Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek küldtem 2 éve fehérneműs képet, elmondjam a páromnak?
Olyan bűntudat érzem lett ...
Megkérdeztem tőle ha ilyen történne, szakítana, azt mondta nem tudja, de nagyon rosszul esne neki..
Évek óta együtt vagyunk, soha nem csaltam meg senkivel fizikálisan, lelkileg se, csak ez a kép, annyira meggyőzött, hogy küldjem el, biztos nem annyira jó neked mint annak a nőnek.. Tökre bedöltem neki, önelégült f** szfej...
Szerintetek megbocsájtana? Ha igen, mennyire változna meg a kapcsolatunk? :(
Ha te tudod, hogy nem volt semmi több, akkor minek mondanád el neki?
Őszintén, én sem bíznék benne annyira ezek után, hogy h_lye csitriként viselkedtél és félmeztelen képeket küldtél valami random pasinak/flörtöltél, míg együtt vagyunk..
Elmondani nincs értelme, a párodban csak gyilkolod a bizalmat, lerombolsz egy képet is.
Inkább koncentrálj arra, hogy a jövőben több szed legyen, ha már bűntudatod van és fontos neked a másik. Úgy látom tudod már magadtól is, hogy ostoba voltál, kár lenne továbbgörgetni egy már lezárt dolgot, aminek akkora jelentősége azért nem volt ( ha csak ennyi volt, mint amit írsz), mint amennyit majd okozol vele, ha elmondod...
Nem szép dolog flörtölgetni és képeket küldözgetni, legközelebb fogd vissza magad, neked sem esne jól fordított esetben, ha más csajokkal lenne ilyen intimebb viszonyban..
N
# 13-as kommentedre:
erre inkább nem írok most semmit, mert nem tudnám finoman becsomagolni, amit valóban gondolok, ha tényleg így viselkedsz/gondolkodsz.
("annyira meggyőzött, hogy küldjem el, biztos nem annyira jó neked mint annak a nőnek.. Tökre bedöltem neki")
De, azért megpróbálom mégis szépen:
A naivitás, és a butaság nem lehet mindig kifogás. Nekem is vannak pl elég laza srác haverjaim, kollégáim. Mindig több eszem volt annál, minthogy ilyenekbe belemenjek, ha ugrattak hasonlókkal. Mit akartál mégis bizonyítani a srácnak? Hogy mennyire bomba vagy? Minek??... No comment, de elhiszem, hogy tényleg ilyen könnyen belesétáltál.
Továbbra is,- így meg pláne -azt mondom, hogy csupán naiv voltál, és nincs jelentősége még annyi sem, mint elsőre felmerült. Ne ábrándítsd ki a barátodat. Felejtsd el, vond le a tanulságot és kész. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!