Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valakinek küldtem 2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek küldtem 2 éve fehérneműs képet, elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

Olyan bűntudat érzem lett ...

Megkérdeztem tőle ha ilyen történne, szakítana, azt mondta nem tudja, de nagyon rosszul esne neki..

Évek óta együtt vagyunk, soha nem csaltam meg senkivel fizikálisan, lelkileg se, csak ez a kép, annyira meggyőzött, hogy küldjem el, biztos nem annyira jó neked mint annak a nőnek.. Tökre bedöltem neki, önelégült f** szfej...

Szerintetek megbocsájtana? Ha igen, mennyire változna meg a kapcsolatunk? :(

2020. jan. 15. 00:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha nem bántod ezzel, főleg ha szuper a kapcsolatotok és szereted. Persze, ezzel hülyére veszed, de nem fáj, amit nem tud, de ez ne hatalmazzon fel a folytatásra. A bűntudattal küzdj meg, elég, ha neked fáj. Azzal, hogy elmondod neki, magadon akarsz segíteni, neki nem lesz jobb, aztán lehet neked se, ha szakít veled. Ezt neked kell tudnod, hogy megéri e ezt a kockázatot a saját jó érzeted.
2020. jan. 15. 00:16
 2/16 A kérdező kommentje:
neki nem lenne jó ha tudná?
2020. jan. 15. 00:19
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

A pasid meg 2 éve a haverjával meghágott egy útszéli, fogatlan, C prostit.

Elmondja neked? Jobb lesz?

2020. jan. 15. 00:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Az azért más, fizikai megcsalás... Ha eltitkolod ezt olyan mintha nem lennél vele őszinte, és hogy tudnál úgy a szemébe nézni?
2020. jan. 15. 00:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem jó érzés utólag megtudni ezeket a dolgokat. Inkább hallgasd el, ha jót akarsz mindenkinek. És legközelebb ne dőlj be a "csábításnak".
2020. jan. 15. 00:24
 6/16 A kérdező kommentje:
Fizikai vagy érzelmi megcsalást nem hallgatnám el. De ezt akkor igen... :/ Elfelejtettem, úgy igazán de néha eszembe jut, és olyan rossz.
2020. jan. 15. 00:28
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen felesleges elmondani. Inkább tanulj az esetből és felejtsd el.
2020. jan. 15. 00:46
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Már 2 éve is együtt voltatok, a párod mellett küldtél egy idegennek képet? Szerintem feleslegesen elmondanod. Csak bántanád.
2020. jan. 15. 02:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

ezt te csináltad legyen a te terhed. meg amúgy jól is jöhet, mert legalább emiatt jobban észnél leszel, mert látod ilyen kis dolog is aztán meg rossz.

nekemnis volt hasonló és emiatt tudom vigyázni kell :D

2020. jan. 15. 04:48
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

Arról szoktál vele részletesen beszélni hogy mikor milyet szartál és hogy jött ki, milyen volt az állaga, stb?

Na ez pont ilyen. Van amiről nem szabad beszélni.

2020. jan. 15. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!