Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éve éve vagyunk egyutt a paromal nem rég rájöttem hogy fiatal leanykaknak udvarol szextalit kér tőlük miközben othon minden rendben van látszólag. Elhagytam akor esedezet a bocsanatomért visza mentem hoza most ujra kezdte mi lehet a baj?
"Tehát szerinted a pofámba hazudik, és megaláz a jó társ jellemzője?"
Látod, pont erről beszéltem. Egy bites, fekete-fehér gondolkodás. Ha nem értek egyet azzal, hogy rossz társ, akkor azt mondom, hogy jó társ - szerinted.
Valójában egy párkapcsolat minősége rengeteg tényezőtől függ. Mivel senki sem tökéletes, ráadásul mindenki változik, ezért kvázi garantált, hogy életünk végéig egymás minden igényét kielégítő társra nem fogunk találni. Hogy az életedből hiányzó dologokat hogy pótolod, vagy pótolod-e egyáltalán, esetleg megpróbálod elfolytani, és hogy ezekkel a másiknak mennyi fájdalmat okozol, az a kérdés. Egy érett, kölcsönös támogatáson, szereteten alapuló kapcsolatba beleférhet ez-az.
Ez a megcsalásfóbia olyasmi, mintha azt mondanánk, hogy egy autó akkor jó, ha nem folyik az olaj, és akkor rossz, ha folyik az olaj. Az olajfolyás okai nem számítanak, ahogy az egyéb problémák sem. Ha az autódban folyik az olaj, el kell adni, mert nehogymár egy rossz autóval járj. Javításról felesleges beszélni, amelyik autónak egyszer folyt az olaja, annak a jövőben is fog. Add el, nem számít, hogy mennyire hasznos a mindennapokban, és próbálj meg egy másikat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!