Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éve éve vagyunk egyutt a paromal nem rég rájöttem hogy fiatal leanykaknak udvarol szextalit kér tőlük miközben othon minden rendben van látszólag. Elhagytam akor esedezet a bocsanatomért visza mentem hoza most ujra kezdte mi lehet a baj?
Az első lebukás után kellett volna(!) ezt őszintén megbeszélni, a helyzetet egoldani, és neki nem félrekúrni. Ha annyira hiperszuper űberjó pasi, esetleg ezt meg lehet próbálni most is, de amúgy az előttem szólók mondásával összhangban: kuka.
Kivéve, ha a nyitott házasság intézménye neked tetszik.
Az a baj, hogy megunt. De ne vedd magadra. 13 év után bárkit meg lehet unni. Nyilván megijedt, amikor elhagytad, hogy elveszíti a kis megszokott biztonságát. Aztán amikor visszafogadtad, akkor megint az újdonság hiányzott neki. Nyilván egyszerre szeretne téged is megtartani, biztos pontnak. És közben persze kalandozgatni is, az újdonság élménye miatt.
Ha ez neked így nem jó, akkor hagyd el, és ne békülj ki vele.
Nyilván rajott, hogy túlságosan szereted, elnezel neki mindent. Így meri újra megtenni.
Kár volt visszafogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!