Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is írogat vagy rémeket látok?
Jó ideje ismerjük egymást, pár hónapja összejöttünk, de messze lakunk, így néhány együtt töltött hétvège között rengeteget beszélgettünk a messengeren, telefonon is. Azt mondja szeret és egyre mélyebbek az érzései irányomban, de az utóbbi héten éreztem, hogy lazul a kommunikáció. Nem akartam gyanúsítgatni, féltékenysèget mutatni. Óvatosan jeleztem, hogy kicsit elhanyagoltan érzem magam. Mondta, hogy erről szó sincs, szeret, nem változtak az érzései, de zajlik az élet körülötte. Beszélgetünk azért, de töredékét. És hiába elérhető nagyon sokszor a messengeren, van, hogy az én üzenetem el sem olvassa. Tudom, hogy neki le vannak némítva az értesítések. De akkor is, tudom, hogy tudja, hogy írtam. Volt, hogy figyeltem. Belépett elég sokszor. Nekem meg csak órák múlva válaszolt. Jönne jövő hét végén hozzám, szervezzük, azt mondja, nagyon várja, de nekem akkor is rossz érzésem van. Régebben viccelődtem ezzel, hogy biztos több csaja is van, de neeeem, neki nincs.
Mit tegyek? Most is úgy volt, hogy beszélgetünk. Ma dolgozik, de időnként belép. És hiaba válaszoltam megint, illetve kérdeztem tőle, nem nyitja meg, pedig elérhető. Valahogy ki lehetne ugrasztani a nyulat a bokorból? Tudom, hogy ha konkrètan rákérdeznék, tagadná, pár nap múlva pedig kikapcsolná a láthatóságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!