Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfival szoros barátságot kialakítani?
Új lakásba költöztem, és a szomszéd lakásban lakik egy család, egy gyermekük van (2 éves) és már 12 éve együtt vannak. A férfivel történetesen egy busszal járunk munkába. Ő ilyen kis beszédes, közvetlen, nagyon intelligens és empatikusnak tűnik. Egyáltalán nem gondolom, hogy akarna tőlem barátságon kívül bármit is, hiszen 15 év van köztünk. Nagyon szeretek vele beszélgetni, rokonlelkek vagyunk, a foglalkozásunk nagyon hasonló és arról is sokat szoktunk értekezni. Tudom, hogy nehéz lesz ezt sokaknak elképzelni, de tényleg emberemre találtam benne és mintha ezer éve legjobb barátok lennénk, úgy beszélgetünk.
VISZONT a felesége ennek nem örül, mondjuk eleve rossz a házasságuk, bár ez rám nem tartozik, csak amikor ideköltöztem, már akkor az ordibálásától zengett az épület.
A barátom szerint ez a férfi egyértelműen hajt rám, de egyáltalán nem, nem flörtöl velem.
Most komolyan emiatt kellene visszavennem a barátkozásból? Mi a véleményetek?
Egyáltalán nem gondolom, hogy barátkozni akar. Ha csak egy kicsit tisztelné a feleségét, tekintettel lenne az érzéseire és arra, hogy ez neki nem esik jól. Legalábbis nekem égne a pofámról a bőr, ha csakazértis olyan emberrel barátkoznék, akit a párom nem néz jó szemmel és csak feszültséget szül köztünk. Ő a fontosabb és ő is volt az életemben hamarabb, egyértelmű lenne a döntés.
Ha nem akarod a saját kapcsolatod is kisiklatni, jobb, ha befogod és másokkal barátkozol. Nem házas, a kapcsolatból kifelé tartó férfiakkal, akik a te társaságodba menekülnek és idő kérdése, mikor fognak az ágyadba is.
Gondolom te is szívesen lefeküdnél vele, ha lehetne. Nem hiszem hogy egy felnőt ember ne barátkozhatna ellenkező nemüvel. De legtöbbször más van a háttérben, nem pusztán barátság.
ő dugna téged mint a gép, de szerintem te is benne lennél😊
Férfiként én azzal barátkoznék, akivel szeretnék. Olyan nővel nem jönnél össze, aki nem bízik bennem. Mindig is volt nő nemű barátaim és több nem lesz köztünk.
Viszont vigyáznék és kettesben programot nem csinálnék a helyedben mivel a nő ilyen és a férfi nem biztos, hogy nem akar többet.
Nem akarok lefeküdni vele, mivel 15 évvel idősebb mint én.
Tényleg nem lehet köztünk barátság? Kizárt, hogy ő szexelni akarna velem, higgyétek el.
Szerintem meg a házasság fontosabb egy gyerekkel mint egy ismerős.
Ezt kell szemmel tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!