Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a korombeli meleg/biszex fiukkal barátságot kialakitani? F25
mert korántsem olyan nagy a hominyomik száma, mint ahogy a média felnagyítja a problémát
heterókkal meg ugye nem lehet homokozni...
Ez engem is nagyon bánt, annyira megvisel, mikor Tinderről vagy Grinderről ismerős srácokat látok meg Facebookon, szintén valahonnan ismerős meleg srácokkal, hogy buliban vannak, haveri sörözés vagy éppen nyaralnak. Vajon mit csinálhatok rosszul, hogy nekem nincsenek meleg barátaim? Mikor még jóban voltam egy sráccal, néha bemutatott ismerőseinek, de egyszerűen nem éreztem, hogy lenne bennünk valami közös, nem tudtam a beszélgetéshez hozzászólni. Én elég különcnek érzem magam meleg társaságban is. :(
Akivel eddig valamennyire tartós haverság kialakult, azok mind alkalmi szexnek indultak. Ezek viszont egy idő után kiüresedtek, már eljutottam arra a szintre, hogy nem is keresem, én nem szeretnék senkinek a másodrangú "meleg világbeli" haverja lenni, akire akkor szánnak rá egy délutánt, ha a normál haveri kör épp nem ér rá.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!