Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem mást szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem mást szeret?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel üzenetek jöttek a férjem telefonjára. A férjem nagyon mélyen aludt, én pedig egyszerűen azt éreztem bele kell néznem a telefonjába. Amit ott láttam teljesen ledöbbentett. Egy másik nönek írta, hogy szereti, kívánja, bár soha mem történhet miattam semmi köztük. Nem értem miért történt ez hiszen én semmit sem vettem ebből észre :( pedig esküszöm, mindenkinél jobban szeretem ,és figyelek rá. Ha minden nap nem is (a munka miatt) de szinte ugyanolyan gyakran és ugyanolyan minőségben van szex, ami a kezdetétől fantasztikus és egyik alapja a kapcsolatunknak. A nő pár évvel fiatalabb nálam. Most mit kellene tennem? Több mint 6 éve vagyunk együtt, ebből 3 év házasság. Annyira fáj. Helyre lehet ezt hozni még ?
2020. jan. 4. 08:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem véletlenül nincsenek kitörölve az üzenetei
2020. jan. 4. 13:42
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Tegyuk fel,atbeszelitek a helyzetet,elolrol-hatulrol minden szempontbol.A ferjed bunbanatot tanusit,hamut szor a fejere,megeskuszik minden szent sirjara, hogy ilyet aztan soha tobbe....stb,stb.Tudnal benne ujra bizni? Tudna olyan magyarazatot adni,amivel minden ketelyedet eloszlatna?A kozos eletetek folytatodna ezutan, mintha mi sem tortent volna?
2020. jan. 4. 14:01
 23/36 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, azt mondta nagyon sajnálja, nem akart megbántani, és soha többé nem fordul elő. Megírta a lánynak, hogy soha többé nem akar vele beszélni és engem szeret. Aztán letiltotta. Sajnos még mindig nagyon fáj, most sem tértem magamhoz.
2020. jan. 4. 14:27
 24/36 A kérdező kommentje:
Azt mondta neki semmit nem jelentett, csak egy hiba volt az egész. Amit azért nehéz elhinnem miután mindent elolvastam, a rengeteg szerelmi vallomást illetve erotikus üzenetváltást, rengeteg érzelmi töltettel. Nem tudom mit gondoljak. Hasonlóan beszélt vele , mint velem mikor megismerkedtünk. Nem tudok már semmit :(
2020. jan. 4. 14:29
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Engem erdekelne miert volt óvatlan. Titkolni sem akarta nagyon ugy néz ki.
2020. jan. 4. 14:29
 26/36 anonim ***** válasza:
98%
Akár beismeri az ember akár nem, hosszabb kapcsolatokban mindig előfordul érzelmi kikacsinrgatás legalább az egyik féltől. Az már gerinc kérdése meg is teszi-e. Egy év alatt nem szakította meg vele a kapcsolatot, ennek oka van, valószínűleg nem is akarja elveszíteni. Azt neked kell megtudnod tőle, hogy ennek érzelmi vagy csak szórakozásbeli okai vannak. N De kérdés, milyen ember az eki így szórakozik más ember érzéseivel?
2020. jan. 4. 14:30
 27/36 A kérdező kommentje:
Szerintem jelentéktelen, hogy törölte-e vagy sem. Sosem nyúltunk az évek alatt egymás telefonjába.
2020. jan. 4. 14:32
 28/36 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint szórakozott, és csak unalmában írkált. De akkor miért könyörgött többször is a nőnek, hogy írjon neki ? Nem tudom ezt megérteni. Mintha nem ő lett volna az. Most tiltotta a nőt és azt mondta csak engem szeret, sírt is mikor elmondtam hogy mindent tudok. Azonnal írt neki és tiltotta. Most még sokk alatt állok és nem tudok gondolkodni. Ő sír a nappaliban én pedig a szobában.
2020. jan. 4. 14:35
 29/36 anonim ***** válasza:
86%

Nem ismerjük a férjedet, lehet hogy önbizalomhiányos és nagyon tetszett neki hogy más nő is vágyik rá, de testiségekbe nem akart belemenni, mert addigra kicsit észhez tért.

Lehet hogy tényleg megbánta a dolgot. Fogod majd magadon látni idővel, hogy neked fog-e ez működni a továbbiakban. Ha folytatjátok is, biztos hogy nagyon nehéz lesz,de történhetnek még csodák.

2020. jan. 4. 14:46
 30/36 anonim ***** válasza:
32%
Miert sir? Szerelmi bànat? Romeo es Julia effekt?
2020. jan. 4. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!