Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jele lehet, hogy mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jele lehet, hogy mást szeret a férjem?

Figyelt kérdés
12 év házasság, de most úgy érzem a női megérzésem nem csap be. Próbáltam vele beszélni, hogy úgy érzem olyan távoli tőlem, de lerázott. Érzem a viselkedésén, hogy valami nem stimmel. Úgy látom folyton el van valamin gondolkodva és néha olyan érzésem van, mintha rám haragudna. Valami hülyeségre meg is jegyezte és ez lett gyanús, hogy mit csak azzal tudok foglalkozni, hogy mit csinál, pedig lényegében megkérdeztem min gondolkozik. Ez lett gyanús, mert eszembe sem jutott és úgy tartom, hogy az kialbál aki fél. Akinél voltak jelek szerelemre, megcsalásra, mik voltak? Férfiak, ha olvassátok és voltatok így, akkor ti mit éreztetek, mit miért csináltatok?

2016. okt. 26. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden ember más. van aki rezzenéstelen arccal végig dugja a fél várost, és van aki egy kósza csók után is lebuktatja magát.

Amikor nálam(38F) alakult egy hasonló dolog, akkor szerintem sok nem látszott rajtam. Igaz abból végül nem lett semmi.

2016. okt. 26. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert el-elgondolkodik néha, még nem hiszem, hogy megcsal.

Hozzáteszem, engem is baromira nyomasztana, ha még azt is meg kellene magyaráznom, hogy mire gondolok.

2016. okt. 26. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy ez annak a jele, hogy téged már nem szeret. :(
2016. okt. 26. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha érzéketlenül áll hozzád,nemtörődöm a te érzéseiddel szemben az már egy jel.Kutakodj.
2016. okt. 27. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Kezdjük az ártatlanság vélelménél.

Kérdező, a férfi másképp van bedrótozva, mint a nő. A nő, ha problémába ütközik, akkor is beszél róla, ha nem megoldást vár a párjától,, hanem pusztán azt, hogy meghallgassa. A férfi a megoldások embere. Ha problémába ütközik, meg akarja oldani. Nem beszél róla, hajlamosabb rágörcsölni, és addig nem tágítani, amíg valamilyen formában megnyugtató megoldást nem talál rá. Ilyenkor magába fordul, nem figyel a külvilágra, nem figyel a partnerére, csak rágódik, amiből aztán a kombinálni szerető nők messzemenő (és sokszor téves) következtetéseket vonnak le.

Elöljáróban ennyit szerettem volna elmondani. A megcsalás lehetőségről a korotok (és pillanatnyi anyagi helyzetetek) ismeretében mondom majd el a véleményemet.

2016. okt. 27. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:

legalább a fejébe ne akarj belemászni. Én is elkövettem anno ezt-fiatal lányka koromban :)-és az akkori pasim azt mondta:drágám,ha rád tartozna,elmondanám. akkor haragudtam de aztán megértettem. magánélet! mindenkinek jár. Max annyit kérdezz:drágám bánt valami? ennyi!

szóval: nem mászunk a másik fejébe. nem nyomozunk utána. kopogunk ha be akarunk menni egy csukott ajtón,akkor is ha a férjünk,gyerekünk stb van bent mert nyilván okkal van becsukva.

ha úgy érzed veled van baja azt kérdezd meg nem azt h mire gondol

2016. okt. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!