Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jele lehet, hogy mást szeret a férjem?
Minden ember más. van aki rezzenéstelen arccal végig dugja a fél várost, és van aki egy kósza csók után is lebuktatja magát.
Amikor nálam(38F) alakult egy hasonló dolog, akkor szerintem sok nem látszott rajtam. Igaz abból végül nem lett semmi.
Azért, mert el-elgondolkodik néha, még nem hiszem, hogy megcsal.
Hozzáteszem, engem is baromira nyomasztana, ha még azt is meg kellene magyaráznom, hogy mire gondolok.
Kezdjük az ártatlanság vélelménél.
Kérdező, a férfi másképp van bedrótozva, mint a nő. A nő, ha problémába ütközik, akkor is beszél róla, ha nem megoldást vár a párjától,, hanem pusztán azt, hogy meghallgassa. A férfi a megoldások embere. Ha problémába ütközik, meg akarja oldani. Nem beszél róla, hajlamosabb rágörcsölni, és addig nem tágítani, amíg valamilyen formában megnyugtató megoldást nem talál rá. Ilyenkor magába fordul, nem figyel a külvilágra, nem figyel a partnerére, csak rágódik, amiből aztán a kombinálni szerető nők messzemenő (és sokszor téves) következtetéseket vonnak le.
Elöljáróban ennyit szerettem volna elmondani. A megcsalás lehetőségről a korotok (és pillanatnyi anyagi helyzetetek) ismeretében mondom majd el a véleményemet.
legalább a fejébe ne akarj belemászni. Én is elkövettem anno ezt-fiatal lányka koromban :)-és az akkori pasim azt mondta:drágám,ha rád tartozna,elmondanám. akkor haragudtam de aztán megértettem. magánélet! mindenkinek jár. Max annyit kérdezz:drágám bánt valami? ennyi!
szóval: nem mászunk a másik fejébe. nem nyomozunk utána. kopogunk ha be akarunk menni egy csukott ajtón,akkor is ha a férjünk,gyerekünk stb van bent mert nyilván okkal van becsukva.
ha úgy érzed veled van baja azt kérdezd meg nem azt h mire gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!