Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy alakul ki, működik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakul ki, működik a megcsalás?

Figyelt kérdés

Nem tudom elképzelni a párkapcsolatomban, hogyan történhetne meg ilyesmi. Két munkatársamnak is nemrég született gyereke (1 éven belül) és mindkettőnek lett szeretője. Az egyik lebukott viszont. Előtte amíg nem volt baba, egyik sem csajozott (ez 1000%).

Hogy alakul ki egy ilyen kapcsolat? Nálunk is lesz baba de nem tudom elképzelni hogy emiatt rohanjak felszedni egy nőt, amikor eddig se csináltam ilyesmit! Soha nem flörtöltem mással vagy hasonló. Egyáltalán egy nőnek hogy kellhet annyira egy pasi, ha tudja hogy kisgyereke van? Hozzáteszem egyik srác sem plakátfiú, nagyot néztem amikor kiderült! Az egyik 165 cm és 75 kg, a nők mindig levegőnek nézték, átlag alatti kinézetű. Közben a szeretője egy átlagosan csinos, fiatal 20 éves lány. A másik srác 180 cm /100 kg túlsúlyos rendszergazda a cégnél. Egy korabeli 36 éves házas nő a szeretője, aki most is nagyon jó nő, de a gyerekei előtt a huszas éveiben úgy nézett ki, hogy az ilyenekre matyiztunk tiniként.

Elképzelésem sincs hogy jön létre egy ilyen kapcsolat a semmiből, nem nagydumás pasiknál. Egyszercsak a szexhiány miatt elkezdenek bókolni? Vagy szomorú kutyaképpel néznek és megsajnálják őket a csajok? Nálunk volt 6 hónap szexmentesség betegség miatt de inkább kicsaptam a wcben, minthogy más nők után koslassak. Ki lehetett bírni!

Hogy van ez? Komoly válaszokat szeretnék kapni, nem vagyok gyp-s de tényleg nem értem a dolgot.

2019. dec. 18. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

A hűség döntés kérdése.

Az, hogy ki olyan gerinctelen, hogy képes legyen megcsalni a párját, az az egyénen múlik. A gyávák élnek a megcsalással.

2019. dec. 18. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Ember és helyzetfüggő. Rengeteg dolog lehet az egész mögött.

"Nem tudom elképzelni a párkapcsolatomban, hogyan történhetne meg ilyesmi."

Ezt mondja szinte mindenki. Még itt is, amikor valaki leírja, hogy megcsalt valakit, hogy ő bizony amúgy nem akarta, csak megtörtént.

Arra meg felesleges kihegyezned a dolgot, hogy gyerek után félrelépnek a pasik. Ugyanúgy félrelépnek nők is, csak értelemszerűen gyerek után nem tudnak. Mindkét nemnél van ez, kb. fele-fele arányban.

"Egyáltalán egy nőnek hogy kellhet annyira egy pasi, ha tudja hogy kisgyereke van?"

Könnyen. Sokan mondanak hangzatos szavakat, de a társkeresésben elsősorban nem az elvek, hanem az ösztönök uralkodnak.

"Az egyik 165 cm és 75 kg, a nők mindig levegőnek nézték, átlag alatti kinézetű. Közben a szeretője egy átlagosan csinos, fiatal 20 éves lány. A másik srác 180 cm /100 kg túlsúlyos rendszergazda a cégnél. Egy korabeli 36 éves házas nő a szeretője, aki most is nagyon jó nő, de a gyerekei előtt a huszas éveiben úgy nézett ki, hogy az ilyenekre matyiztunk tiniként."

Itt mondjuk már átcsúszott az egész egy hangulatkeltő trollságba.

2019. dec. 18. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Nő vagyok de tényleg nehéz lehet, miután megszületik a baba, egyrészt szex sem lehet 6 hétig de nem is erről van szó. Kevés baba eszik-alszik az első pár hónapban, sokan állandó testközelséget igényelnek, lehet az apuka is de az anyuka mindenképpen le van foglalva a baba körüli dolgokkal és ha nem is lenne az új helyzet épp elég, interneten és családban is a sok bezzeg szöveg, az a lényeg, hogy könnyel elbizonytalanítják az ember lányát. Szóval apuka sokkal kevesebb figyelmet kap. Aztán csak gondold el, ha hiányzik valami a kapcsolatból, könnyebben tekint az ember másfele.

Ha meglesz a babátok, ne vond mi magad a baba körüli dolgokból és továbbra is fontos a kommunikáció. Ha ezek megvannak, nem fogod magad kivülállónak érezni majd és nem fogod megcsalni őt.

2019. dec. 18. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

1.Otthon nincs szex, mert:

-anya folyton fáradt, kedvetlen, depressziós, lusta, a hormonjai még nem álltak helyre.

2.Következmény:

-sértődött kielégületlen hím, aki keresgéli a más lehetőségeket, vagy most figyel fel valakire, akire eddig még soha."Feltalálja" a mentséget, hogy otthon anyuci direkt szívatja, tehát joga van félredugni. És ettől majd anyucival is megoldódik az otthoni szex, tehát a problémát szerinte megfelelően kezelte.

3.Mindig is hűtlen típus volt, csak eddig próbálta elnyomni.

2019. dec. 18. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Kerdezo,ahogy irod is,hathoapos szexmentesseget is siman ki lehet birnii...ott van a keze mindenkinek!!!

Nem hiszem ,hogy ne lehetne kibirni...

Mas oka kell legyen,amit en se tudok,mert meg senkit nem csaltam meg,nem is fogok!

2019. dec. 18. 16:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam általánosítani, a kérdésemben szereplők nemét nyugodtan felcserélhetjük. Hallottam már az ellenkezőjéről is.
2019. dec. 18. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem feltétlenül függ össze a gyermekáldással. Valakinek éppen ebben az időszakban jön meg az esze, míg másnak meg ilyenkor megy el.

A hűség kérdése egy döntés. Ha én eldöntöm, hogy hűséges leszek, akkor elzárkózom mindenféle nő, vagy férfi közeledése elől. Ha erre nem vagyok hajlandó és/vagy képes, akkor tengek lengek, flörtölök és előbb-utóbb betalálok valahol legyek én nő, vagy férfi. Aztán hazamegy és éli a megcsaló fél tovább a biztos életét, a biztos pontja, vagyis a társa mellett. Valaki szerint ezzel nincs gond, más szerint meg gerinctelen, aljas húzás. Nem vagyunk egyformák.

2019. dec. 18. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta kihűlt házasságban éltem, majd véletlenűl találkoztam egy férfivel akibe szinte azonnal belehabarodtam.. Először írogatni kezdtünk , majd találkozunk.. Szépen kialakult.. Most együtt is élünk..
2019. dec. 19. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Saját történet:

Az exemmel távkapcsolatban éltünk. 2 éve voltunk együtt, majd megismertem egy másik pasit. Az elején csak beszélgettünk, mint haverok. Majd találkoztunk este. Kint sétálgattunk és beszélgettünk, majd mikor hazaértem láttam, hogy a párom hívott 4x.

Visszahívtam, megkérdezte, hogy mit csináltam. Full átlátszóan bekamuztam neki, hogy filmeztem. Válasz: az jó. Én meg utálom ezt a 💩 játékot! 😡😡😡". Nem is nagyon érdekelte, hogy mit csináltam 😐

Közben szakítottam vele és kikönyörgött magának 1 hét próbaidőt, mikor megpróbált más lenni. Eközben én a sráccal pettingeltem és mikor vele voltam eszembe se jutott, hogy nekem még félig van pasim...

Hogy mi vezetett a kapcsolatunk végéhez? Nem figyelt rám, nem érdekelte amit mondok, nem kívánt már, sokszor úgy beszélt velem mintha a kutyája lennék stb... Szóval igen, elég sok dolgot nem kaptam meg tőle, amit attól a sráctól igen.

És hogy mi van most? Szakítottam vele júliusban és boldog szingli vagyok egy barátság extrákkal kapcsolatban.

2019. dec. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!