Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történhetett a céges bulin?
Párom péntek este ilyen céges évzáró-Karácsonyi bulin volt. Nem örültem, hogy idén is menni akar, tavaly is volt ezen, satu részegen esett akkor haza. Kértem, hogy most vigyázzon magára jobban, lehetőleg igyon kevesebbet. Én a hétvégét a szüleimnél töltöttem, nem tudom, merre volt, mi volt vele, szombat este egy fél percet beszéltünk telefonon. Vasárnap este estem haza, már aludt, nem akartam felzavarni, reggel pedig előttem ment el munkába. Amikor hazért, csak futólagosan adott egy puszit. Később vettem észre, hogy egy herpesz van a szája jobb felső sarkában. Holt biztos vagyok benne, hogy péntek délelőtt még nem volt semmi a száján, az állán nyomtam ki egy pattánst és tisztán emlékszem, hogy nem volt még akkor nem volt herpesze. Mikor rákérdeztem, hogy hogyan szerezte, nem tudja, biztos valaki más poharába is beleivott. De ne aggódjak, már volt a patikában, vett Herpesin gélt.
Nem hagy nyugodni a dolog, azt érzem, hogy a párom hazudik abban, hogy hogyan szerezte a herpeszt. 3 éve vagyunk együtt és ez idő alatt sosem volt még herpesze. Hogyan járhatnék a dolog végére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!