Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjam ki a céges bulit?
Ez egyértelmű, hogy csak jajgatni akart. Attól megoldódik minden.....a férje így majd a nadrágban tartja a szerszámot, mint a mesékben.
A környezetemben akkor szokták ezt kiírni a megcsalók facebookra, amikor az assszony kiköveteli tőlük mondván "bizonyítsd be, hogy szeretsz" :D Szerinted ez a szó melyik riba-cot fogja távol tartani a párodtól?
A facebook egy megfelelési kényszer, mind a párodnak feléd, mind neked a környezeted felé, hogy fenntartsd a tökéletes kapcsolat látszatát.
Mivel voltam már én is szerető, sok dolgot láttam már :)
Sok Boldogságot.
4 hónapnyi félrekfélést kis botlásnak nevezel? Ez nem semmi. Miért ribized a másik nőt? Te sem vagy jobb. Odateszed neki a pnd mikor tudod hogy folyamat másba mártogat(j)ta. Ha neked az együtt töltött évek többet számítanak mint az életed, maradj csak a házasságnak csúfolt komédiában amiben élsz. Soha nem bízhatsz benne, de elhagyni sem fogod. És ezt ő nagyon jól tudja, ezért csinál kabarét a fszbukon és ezért fog elmenni a céges bulira, mert végre megint együtt lehet a nőjével. Pont leszrja hogy neked ez rosszul esik-e. Ha igazán szeretne, vagy legalább érdekelnéd, akkor eszébe nem jutna elmenni, vagy bármi olyat tenni amivel ezekután bánthat.
További szép estét kedves lábtörlő.
Botlás: 1 alkalom, rögtön bevallalja, szarul van, esedezik
Viszony: több hónap, lebukik, nincs szarul, hazudozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!