Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjam ki a céges bulit?
Tökéletes alkalom. Amíg ő bulikázik, te elkezdheted pakolni a cuccait, így mire hazaér, már csak fel kell kapnia az ajtó elől, be sem kell mennie. 🤗
Azt sem értem, eddig minek tartogattad. Ha megcsal, az nem kapcsolat. Abban a pillanatban, mikor megtette, szakított veled.
Ezzel a megalkuvó hozzáállással életed végéig csalva leszel. Nincs semmi tartásod. De szerintem ez nálad már régóta így lehet, nem hülye a férjed ő ezt már előbb tudta, mint te...
Nem jó úton vagy ilyen gondolkozással. Vagy ha mégis ezt tartod jónak, akkor meg lásd fent az előző hszólásom. Mögöttem is több mint 30 év van, de ez a mentalitás soha nem volt a részem, nem is kerültem ilyen helyzetbe. Gondolkozzál már el egy picit. A biztonság nem éri meg a lelked/tartásod feladását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!