Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap történt! A barátaim szerint döntöttem! Ti is így cselekedtetek volna? Én ezt nem tudom megbocsátani .
Tegnap este találkoztunk a (most már volt) párommal ,(több mint 3 évig voltunk együtt ) .Nem tudtunk találkozni csak múlt hónapba meg tegnap a munkánk miatt . Furcsán viselkedett , nem értettem miért . Majd .... Közölte velem , hogy ő 1 napja sexelt egy csajjal nála is aludt !! Vagyis a csajtól jött hozzam . Kérdeztem tőle akkor minek vagy itt ???válasza ez volt : csak szex volt . Mivel .. még az elején ...mondtam neki azzal sexel akivel akar de engem utánna felejtsen el ! Így nem értettem ezek után mit keres itt .
Illetve mondtam neki tegnap, ha megbeszéltük volna ,hogy neki másra van szüksége , más az igénye ,megértettem volna . Annyira már ismer . De ha hülyének néznek és megaláznak , azt nem bocsájtom meg .
Közölte ,hogy ő azért van itt mert “szeret” Nálam nem itt kezdődik a szeretet ,de minden ember más . Én viszont fogtam ,összeszedtem a cuccát és kitettem . Letiltottam, befejeztem .
Jól tetted, nekem a párkapcsolat a hűségnél kezdődik. Ha az nincs meg, akkor az nem párkapcsolat.
Viszont én ha döntök, akkor nem a barátaimra hagyatkozok, hanem magamra.
15/15 Én se a barátaimra hagyatkoztam , csak ez tegnap éjjel történ , nekik pedig reggel mondtam el . :)
Illetve meg a legszebb az egészbe az volt ,hogy mikor beszeltem vele ,hogy beszeljük akkor meg miért is volt ez az egész .Hogy ő egy nappal a találkozónk előtt mással van , a csajjal irogatott éppen mert láttam a képét . (úgy hogy biztos nem csak sex volt és egyszeri alkalom , lehet ugyan úgy folytatná ha mellette lennek is .) Úgy hogy biztos ,hogy nem most kezdődött ez köztük , kitudja mióta tart . Csak eléggé gerinctelennek tartom ,hogy akkor engem miért nem dobott . Gondolom mert ha a csaj nem jön össze én ahülye p**csa meg itt vagyok :)Vagy mert nem akart ő lenni aki lezárja . Csak mar utólag okos az ember . De így végiggondolva mikor láttam,hogy vele beszél már akkor kellett vna elzavarnom . De vártam valami magyarázatot hátha kapok .
16/17 Én már azt se mondanám ,hogy abba voltunk... sőt csak voltam neki és elővett ha kellettem . Legalábbis ezek után így jön le . Addig kellettem ameddig nem talált jobbat . Ebből nekem is az jött le ami neked , csak ha szerelmes az ember “nem lát “ .
Volt már előtte is olyan ,az évek alatt ,hogy 1-1,5 hétig nem találkoztunk mert 1-1,5 órára lakunk egymástól . De próbáltuk megoldani . Ő álltalába éjfélre vagy éjjel egyre ér haza, én meg 6 kor kelek . Nem mindig tudtuk össze egyeztetni . Én megértettem mikor azt mondta az az 1 óra alvás pluszba neki meg kell amit utazással töltene . Álltalába hétvégén nem dolgozom ő pedig hétköznap , de nem egyszer volt olyan is ,hogy nálam volt szabadnapja volt és hívták menjen be mert az egyik munkatársa nem megy mar dolgozni , és valaki kell a helyére . (vendéglátásba dolgozik )
17/17 Ilyenkor nagyobb a hajtás náluk karácsony előtt . Tavaly is így volt , csak akkor én még suliztam és rugalmasabb tudtam lenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!