Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert teszik ezt hazas/jegyes paik, hogy a facebookon ugy mutatjak milyen boldogok a párjukkal, mégis folyton próbálkoznak más nõknél?
Nagyon sok hazas vagy épp jegyes pasi kezdett el udvarolni, próbalkozni nalam es amikor megneztem a facebookjat lattam hogy mennyire boldog kepeket tesz fel a facebookra, mintha milyen boldog lenne a nõjével.
En ferjezett vagyok, megis latom azt h sok hazas, vagy epp komoly kapcs.ban levo probalkozik.
Miert mutatjak ugy hogy milyen boldogok a nejükkel, ha megis másra vagynak?
Tudom hogy sok valasz az lesz h csak megakar dugni (dr volt nem tobb is aki azt mondta h válna ha
kiprobalnank es jo lenne a sex-persze nem ) de
nekem a kerdesem az hogy akkor miert mutatjak annyira az elégedettséget?
Én leszögetném szerintem elég sok férjes nő is félrelép.
Mielőtt csak a férfiakat állítanánk be, gonosznak.
És az oka az, hogy szerintem az emberek kétharmadánál, egy sokéves kapcsolatban ugyanazzal a partnerral, úgymond megszokássá válik a szex. Jobb esetben, rosszabb esetben olyannyira csökken a szexek gyakorisága, hogy KB negyed évbe egyszer van szex. Na ilyenkor jön elő az, hogy amúgy az élet minden más területén boldoggá teszik egymást, csak a testi igények nincsennek meg.
Én régen magyon sokat ismerkedtem beszélgettem neten, és anoním oldalakon volt, hogy olyan nővel futottam össze, hogy amikor komolyabb lett a beszélgetés akkor mondta el, hogy neki igazából van férje.
És nem egyszer elmondták az ilyen nők, hogy amúgy szeretik a férjüket, nem hagynák el semmi pénzért, de a szex nem elég, mennyiségű, vagy minőségű otthon. ezért inkább tar egy szeretőt, és a férjével, meg megmarad a boldog házassága.
igen, eggyetértek az utolsó 2vel is.(főleg)
Akkor az sokszor kamu amit a facen kitesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!