Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert teszik ezt hazas/jegyes paik, hogy a facebookon ugy mutatjak milyen boldogok a párjukkal, mégis folyton próbálkoznak más nõknél?
Nagyon sok hazas vagy épp jegyes pasi kezdett el udvarolni, próbalkozni nalam es amikor megneztem a facebookjat lattam hogy mennyire boldog kepeket tesz fel a facebookra, mintha milyen boldog lenne a nõjével.
En ferjezett vagyok, megis latom azt h sok hazas, vagy epp komoly kapcs.ban levo probalkozik.
Miert mutatjak ugy hogy milyen boldogok a nejükkel, ha megis másra vagynak?
Tudom hogy sok valasz az lesz h csak megakar dugni (dr volt nem tobb is aki azt mondta h válna ha
kiprobalnank es jo lenne a sex-persze nem ) de
nekem a kerdesem az hogy akkor miert mutatjak annyira az elégedettséget?
"dr volt nem tobb is aki azt mondta h válna ha kiprobalnank es jo lenne a sex-persze nem"
Persze, merr azért ezzel a szöveggel mégis nagyobb sikert lehet aratni, mintha az igazságot mondaná, hogy "eszemben nincs elválni attól, aki a szaros gatyáimat mossa és minden nap főz nekem, de ettől függetlenül szívesen kipróbálnálak és ha jó, akkor a továbbiakban is ürítenék beléd".
Ha tudnád mennyi ilyen pár van a környezetemben, a pasi csalja a barátnőjét, állandóan megy a vita, még a rendőröket is kihívják, üvölt az egész utca.
Másnap az asszonyt elviszi vacsorázni, posztolnak róla pár képet, és odaírják, hogy örömteli hangulatban vannak.
Majd a következő héten kezdik előről :)
Megfelelési kényszer az egész. Van aki szeret a hullámzó sz-rban maradni.
"dr volt nem tobb is aki azt mondta h válna ha kiprobalnank es jo lenne a sex "
Komoly férfi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!