Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

Legyszi ne nézzetek hülyének!

Férjem telefonján észrevettem hogy amikor felodotta a telefonjat a saját profil képe volt a kijelzőn a messenger üzenetek közt es gyorsan kitörölte .

Persze én ugy csináltam mint aki nem látott semmit.

Szerintetek?

2019. dec. 9. 12:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

20-as válaszoló vagyok.

Bejött valamelyik tippem az lehetséges okokkal kapcsolatban, amit felsoroltam...?

Esetleg nagyon minimális még a haladás, várjak egyelőre a további érdeklődéssel?

2019. dec. 13. 06:58
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as válaszoló !

Még nincs semmi sajnos, azóta sem tudom hogy mi lehetett ez az egész dolog !

Azóta is nagyon idegesít de sajnos nem merem megkérdezni mert meg neki áll feljebb hogy mert vagyok ilyen féltékeny !

Amire természetesen van okom mert elég rég óta tartó féltékenykedes van a részemről .

Sajnos párom nem meri vagy nem mindig tudja kimutatni az érzéseit,pedig mar 14 éve együtt vagyunk van egy 6 éves gyerekünk ,a gyerekkel nem ilyen .

( a gyerekre nem vagyok féltékeny isten őrizz mielőtt ezt hinnétek ) !

Ebből adódóan vagyok sokszor féltékeny mert nem foglalkozik ugy velem ahogy kene több szeretet, ölelés puszik stb... ez mind nekem nagyon hiányzik !Mar mondtam neki többször is.

Néha mondja hogy szeretlek .

Azt nem nagyon tudom hogy más nőkkel milyen ha nem vagyok ott vele pl .amikor munkából egyedül megy boltba vagy mi tudom én . Amikor együtt vagyunk más nők társaságában nem beszélget velük egy szót se csak ha kérdezik akkor válaszol.

Azt tudom hogy szeret flörtölni mar hallottam vissza mástól nem is egyszer meg mar én is láttam es hallottam fültanúja voltam egy flortnek meg a kapcs. elején 2lanynak monda hogy húú de csinik vagytok lányok nekem egyszer sem mondta a kapcs.elejen es most sem nagyon csak néha módja azt hogy csini vagyok ugy kell neki szólni hogy ő szerinte milyen !

Pedig egész jól nézek ki mindig csinos vagyok oda figyelek magamra .

A kapcsolatunk elején is ilyen volt csak nem ennyire. Egyebkent jól el vagyunk beszélgetünk stb .. csak ez az érzelmes dolog valahogy nem működik nála vagy nem tudom mert van amikor odajön megölel puszit ad meg seggre pacsit :) ,meg van hogy Szolnom kell neki hogy gyere agy egy csókot vagy ölelj mar meg egy picit ,vagy ha oda bujok nem teszik neki akkor morog de azért bujkak oda!

Azt vettem észre hogy sokszor kéreti magát , én meg ha ugyanezt csinálom mint ő , es csak egyszer vagy max 2szer mondok nemet vagy csinálok olyat ami neki nem teszik akkor az ugy jó "hat ha nem akkor nem " remelem értitek !

Szóval nem tudom hogy mi van lehet hogy ő ezt élvezi ?

A munkáról mivel fizikai munkát végez megértem hogy sokszor fáradt meg nincs kedve . Hetente vagy 2 hetente hétvégén is dolgozik .

Van nemi "gond " a pénz miatt !

Sajnos én nem dolgozom nem vagyok beteg vagy ilyesmi csak ezen a környéken nincs olyan munka mas helyre meg a bejárással lenne gond mivel a gyerek oviba jár nem tudnék időben odaírni .

Bocsánat ha hosszú lett !

ő 37 én 30

2019. dec. 16. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!