Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsal! Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Hibát kovettem el,belenéztem a telefonjába,pár napja tortént uzenetváltás a volt szeretojével-a szereto randira hívta-a válasz ezen a héten nem jó,de a jovohéten szivesen találkozok veled!-eddig arról szólt a kapcsolatunk,hogy mindent megbeszélunk,ezért is tudtam a múltjáról és a szeretorol,akit az elmondása szerint gyulol. Ti mit tennétek a helyemben?2019. nov. 24. 18:44
4/13 anonim válasza:
És miért követtél el azzal hibát, hogy megnézted a telefonját?
5/13 anonim válasza:
Szakítanék, a megcsalás az, ami számomra megbocsáthatatlan, és amire nem lehet mentséget találni.
6/13 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, ott is az ex lépett képbe, akit állítólag gyűlölt. Én sajnos megbocsátottam, mert állítólag nem történt semmi... hiba volt. Később is kavart másokkal is. A harmadik ilyen esetnél kaptam észbe.
7/13 A kérdező kommentje:
4. válaszoló tobbszor kapott éjjel messenger uzeneteket,ez lett gyanús.
2019. nov. 24. 19:05
8/13 anonim válasza:
Nehogy már a kérdező legyen a hibás, mert belenézett a telefonba...bírom ezeket a sablonos válaszokat.
Ha meg megcsalta, a férj a hibás, és nem a szerető,mert az nincs elkötelezve a megcsaltnak...érdekes megközelítések, csak mindig más más a hunyó..
10/13 anonim válasza:
8-as tdsz olvasni? Én is azt kérdeztem, hogy miért fogalmazott úgy, hogy elkövetett egy hibát, azzal, hogy belenézett?! Pont, hogy nem követett el, ne ő érezze még magát hülyén, mert jogában áll tudni, hogy átbasszák.
(3-as vagyok)
Annyira bírom hogy normális értő olvasás hiányában fröcskölődnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!