Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naiv vagyok, ha hiszek abban, hogy egy férfi lehet hűséges hozzám évtizedekig?
Sokan emiatt hülyének néznek. Mert hogy ezeknek a nőknek mind hazudnak vagy tudnak róla ők is, de lenyelik magukban. Én nem bírom elfogadni ezt. Magamban érzem, hogy nem esne nehezemre a hűség bármeddig, nem érezném börtönnek nem kacérkodni mással és ha kilépnék, azt nem egy harmadik miatt tenném, hanem mert valami el lett rontva mindenkitől függetlenül. Nem tudom elfogadni, hogy nincs még ilyen ember, aki olyan, mint én, csak férfiben. Annyian hívtak ezért naivnak, meg hogy majd meglátom. És sajnos itt is sokaknak ilyen természetes dogma, hogy a hűség nem működő dolog...
Így sem merek kapcsolatban lenni, mert egyedül legalább ezzel a megaláztatással soha nem kell majd szembenéznem, nemhogy még ezek után. Annyira hihetetlen, hogy csak ilyen férfiak léteznének és a párjuk mellett azért idővel akár csak írásban flörtölgetve vagy kacérkodva, de félrenéznek...:( Ha ilyen egy 20-30 éves kapcsolat, házasság akkor azt hiszem, jobb egyedül maradni. Akkor legalább nem szánakoznak és sunnyognak a hátam mögött.
Sosem volt megcsalós élményem személyesen, de sajnos túl sok ilyen tapasztalat vesz körül. És túl sokan tartják ezt az élet rendjének... Hogy az asszony idővel a stabilitása miatt marad, de azért más is jelen van, ha csak szexuálisan vagy kekeckedés szinten, de jelen van és nincs kizárólagosság.
Ez a minta volt előttem. Anyám is tartotta magát 30 éves házasságban is
17 évig folyamatosan iskolapadban ültem, 21 éve folyamatosan sportolok. Egy kezemen meg tudom számolni, hány edzést hagytam ki. Ez is lemondás és önuralom kérdése, hogy az ember eldöntse, mi a fontos neii hosszú távon. Majd pont hűségesnek lenni esik nehezemre? Senki sem tart a fejemhez fegyvert, hogy félrelépjek, ha kilépni is tudok.
Álljatok már le ezzel a röhejes kételkedéssel, mert nem akarom elhinni, hogy egyeseknek ez is kimagasló teljesítmény a szemében. 😂 Gerincesnek lenni döntés kérdése, nem csak úgy történik, hogy kapcsolatban vagy és hirtelen, véletlenül mást nyalogatsz chaten vagy más farok csusszan beléd.
25 évesen előadsz egy drámai monológot úgy, hogy... Milyen hosszú is volt a leghosszabb kapcsolatod? Hány emberrel éltél együtt? És még jó pár kérdés...
Attól, hogy sportoltál, nem leszel feltétlenül jó egy kapcsolatban.
És itt nem arról van szó, hogy gerincesség vagy sem. Gerincesen lehet, hogy kifognak dobni 1 év után sorban, mert pl. a hozzászólásod alapján nemcsak naiv, de éretlen is vagy.
Jól van, főnök, minden vagyok, ha ösztönlény nem akarok lenni. Értettük.
Én erre érzékeny vagyok és nincs kedvem bizonygatni. Vannak elveim, amiken nem az idő változtat. 6 év volt a leghosszabb kapcsolatom, ő pedig meghalt. Elégedett vagy? Vagy most jön az, hogy sérült vagyok, mert eltemettem már egy embert, aki ért valamit a szememben és sokkolt, hogy visszatérve a szingli életbe ez a hányinger fogad? Közben is mindenki azt mantrázta, hogy élnem kellene, bulizni meg pasizni, nem komoly kapcsolatban lenni, de nem tudom, mi élet abban, ha minden nap más dug rojtosra. Meg ha kockáztatom az életemben stabilan jelen lévő emberek bizalmát, mert nem tudok elmaradni a fenekemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!