Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Naiv vagyok, ha hiszek abban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naiv vagyok, ha hiszek abban, hogy egy férfi lehet hűséges hozzám évtizedekig?

Figyelt kérdés

Sokan emiatt hülyének néznek. Mert hogy ezeknek a nőknek mind hazudnak vagy tudnak róla ők is, de lenyelik magukban. Én nem bírom elfogadni ezt. Magamban érzem, hogy nem esne nehezemre a hűség bármeddig, nem érezném börtönnek nem kacérkodni mással és ha kilépnék, azt nem egy harmadik miatt tenném, hanem mert valami el lett rontva mindenkitől függetlenül. Nem tudom elfogadni, hogy nincs még ilyen ember, aki olyan, mint én, csak férfiben. Annyian hívtak ezért naivnak, meg hogy majd meglátom. És sajnos itt is sokaknak ilyen természetes dogma, hogy a hűség nem működő dolog...

Így sem merek kapcsolatban lenni, mert egyedül legalább ezzel a megaláztatással soha nem kell majd szembenéznem, nemhogy még ezek után. Annyira hihetetlen, hogy csak ilyen férfiak léteznének és a párjuk mellett azért idővel akár csak írásban flörtölgetve vagy kacérkodva, de félrenéznek...:( Ha ilyen egy 20-30 éves kapcsolat, házasság akkor azt hiszem, jobb egyedül maradni. Akkor legalább nem szánakoznak és sunnyognak a hátam mögött.

Sosem volt megcsalós élményem személyesen, de sajnos túl sok ilyen tapasztalat vesz körül. És túl sokan tartják ezt az élet rendjének... Hogy az asszony idővel a stabilitása miatt marad, de azért más is jelen van, ha csak szexuálisan vagy kekeckedés szinten, de jelen van és nincs kizárólagosság.

2019. dec. 4. 23:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
53%
15, nem, nem tudod, mert nem voltál még ilyen helyzetben. Elképzelésed lehet maximum, hogy milyen egy 40 éves házasság. Az a naivság, hogy ezt kijelented előre 25 évesen, hogy á ugyan én biztos nem.. nem tudhatod.
2019. dec. 5. 11:10
 22/36 A kérdező kommentje:

Ez a minta volt előttem. Anyám is tartotta magát 30 éves házasságban is

17 évig folyamatosan iskolapadban ültem, 21 éve folyamatosan sportolok. Egy kezemen meg tudom számolni, hány edzést hagytam ki. Ez is lemondás és önuralom kérdése, hogy az ember eldöntse, mi a fontos neii hosszú távon. Majd pont hűségesnek lenni esik nehezemre? Senki sem tart a fejemhez fegyvert, hogy félrelépjek, ha kilépni is tudok.

Álljatok már le ezzel a röhejes kételkedéssel, mert nem akarom elhinni, hogy egyeseknek ez is kimagasló teljesítmény a szemében. 😂 Gerincesnek lenni döntés kérdése, nem csak úgy történik, hogy kapcsolatban vagy és hirtelen, véletlenül mást nyalogatsz chaten vagy más farok csusszan beléd.

2019. dec. 5. 13:03
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

25 évesen előadsz egy drámai monológot úgy, hogy... Milyen hosszú is volt a leghosszabb kapcsolatod? Hány emberrel éltél együtt? És még jó pár kérdés...

Attól, hogy sportoltál, nem leszel feltétlenül jó egy kapcsolatban.

És itt nem arról van szó, hogy gerincesség vagy sem. Gerincesen lehet, hogy kifognak dobni 1 év után sorban, mert pl. a hozzászólásod alapján nemcsak naiv, de éretlen is vagy.

2019. dec. 5. 13:07
 24/36 A kérdező kommentje:

Jól van, főnök, minden vagyok, ha ösztönlény nem akarok lenni. Értettük.

Én erre érzékeny vagyok és nincs kedvem bizonygatni. Vannak elveim, amiken nem az idő változtat. 6 év volt a leghosszabb kapcsolatom, ő pedig meghalt. Elégedett vagy? Vagy most jön az, hogy sérült vagyok, mert eltemettem már egy embert, aki ért valamit a szememben és sokkolt, hogy visszatérve a szingli életbe ez a hányinger fogad? Közben is mindenki azt mantrázta, hogy élnem kellene, bulizni meg pasizni, nem komoly kapcsolatban lenni, de nem tudom, mi élet abban, ha minden nap más dug rojtosra. Meg ha kockáztatom az életemben stabilan jelen lévő emberek bizalmát, mert nem tudok elmaradni a fenekemen...

2019. dec. 5. 13:58
 25/36 anonim ***** válasza:
9%
6 év az lószar, pláne félig gyerekként. Nyilván mindenki úgy áll a dolgokhoz az elején ahogy te is. De nem vagyunk robotok, 20-25 év alatt sokminden történik, mindketten változtok, vannak rossz döntések. Fel kéne ébredni ebből az álomvilágból. És egy megcsalás amúgy sem a világ vége, van annál sokkal rosszabb is.
2019. dec. 5. 15:08
 26/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok robotok, de amiben nem vagyok biztos, azt nem jelentem ki. Ha semmi más okom nem lenne rá, már csak azért se tenném, hogy utána minden nyomoronc orra alá dörgöljem, hogy lehet így is csinálni.
2019. dec. 5. 15:14
 27/36 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne tudhatná előre, hogy ő nem csal? Én ismerem magam, és ha kiszeretnék a páromból, akkor elhagynám. Nem csalnék meg soha senkit. Ezt onnan tudom, hogy a csalás döntés, és soha nem fogok úgy dönteni, hogy féreg leszek.
2019. dec. 5. 15:33
 28/36 anonim ***** válasza:
12%
Kijelentheted azt is, hogy pl te aztán soha nem ölnél embert. Aztán lehet te lennél az első, aki a kislányodat erőszakoló krapekot fejbe tolja egy lapáttal. Minden körülményfüggő.
2019. dec. 5. 18:09
 29/36 A kérdező kommentje:
Embert simán ölnék. Önvédelemből vagy a szerettem védelméből. És pont emiatt az elv miatt nem csalnék meg senkit. Mert védem azt, ami számomra kedves. Védem a gerincemet, a méltóságomat és ha van, akkor a páromat, mert nem azért vagyok vele, hogy eláruljam. Mondom, nem tart fegyvert senki a fejemhez, hogy félrelépjek inkább, szakítás helyett. A nemi erőszak lenne az egyetlen kivétel, az meg aztán tényleg nem rajtam múlik és szerintem lenne annál nagyobb bajom is, minthogy megmagyarázzam, miért nem megcsalás. Mit olyan kiba szott nehéz ezen felfogni? Ti komolyan ilyen hülyék vagytok vagy leragadtatok egy állat szintjén? A saját anyátokat is megdugnátok vagy mi van?
2019. dec. 5. 18:23
 30/36 anonim ***** válasza:
30%
Nekem mindegy, úgy gondolkodsz ahogy akarsz. Azért 40 év múlva megkérdeznélek erről. Pláne ha ilyen értékrenddel, hogy embert simán ölnél de fújfúj megcsalás. És ne legyél ilyen alpári nő létedre. És én is nő vagyok..
2019. dec. 5. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!