Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha én úgy gondolom mindegy kivel jönnék össze és mennyire szeretném, akkor is megcsalnám?
Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 11:54
2/11 anonim válasza:
Persze csak neked akkor nem való normális pár.
3/11 A kérdező kommentje:
Eddig egy olyan párom volt, akiről azt hittem sose csalnám meg, de ő megcsalt és visszacsaltam, azóta valahogy nem tudnám elképzelni azt, hogy X ideig csak eggyel szexeljek.
2019. nov. 29. 11:56
4/11 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek. Ha nem hazudsz róla egy jelöltnek sem, nyílt lapokkal játszol és az elejétől fogva nyitott kapcsolatot keresel akkor ezzel semmi probléma.
5/11 anonim válasza:
Attól mert téged megcsaltak, nem volt jogod neked is megcsalni valakit. Meg ha foglalkozna veled az adott illető, miért csalnád meg, ha szereted, ez nem normális felfogás.
6/11 anonim válasza:
Kivéve azt aki megtette ezt vele. Bár akkor sem etikus, pláne nem szép, de aki már megtette ezt, azt sajnálni nem tudom ugyanazért.
De másoknál valóban igaz a #6 felfogása.
7/11 anonim válasza:
A mai világban már nem lenne feltűnő, hisz annyi a válás, félrek×s, rossz kapcsolatok tömkelege, szóval mindegy.
8/11 anonim válasza:
Bizonyos embereknek a szenvedélyes szerelem ellenére is erős késztetésük marad a mással való szexre is. Megcsalni viszont sosem oké. Mindent egyenesen, becsületesen.
9/11 anonim válasza:
Ne erősítse magadban ezt a gondolatot!
Ha majd azzal jössz össze, akivel kell, eszedbe se fog jutni, hidd el!
10/11 anonim válasza:
Igen. Ha ugy erzed, es jol esik igen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!