Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha szerelmes lettem egy családos férfiba?
"Melyik fiatal lány nem érez ilyet idősebb pasi iránt életében egyszer? Igen képzeld lelkifurdalásom volt eddig is, hogy ezt éreztem mert nem vagyok egy ribizli aki más házasságát akarná tönkre vágni szándékosan."
Hát nekem soha nem kellett idősebb pasi, próbálkoztak annó nálam is, de a francnak kellett. Volt elég fiatal srác a korosztályomban, dehogy kellett volna egy apukám korabeli.
Nincs neked lelkifurdalásod, alig várod, hogy megd.gjon, lehet nem vagy ribizli még, de az hogy engeded magad csak úgy ölelgetni, számomra azt jelenti, hogy az első adaandó alkalommal le fogod dobni a bugyidat. Többször írod, hogy szexben benne lennél. Csak magadnak akarod bemesélni, hogy nem akarod más házasságát tönkretenni, de abban a pillanatban amikor hagyod magad ölelgetni, flörtölsz vele, szinte felkérés keringőre a férfiaknál.
Nem vagy te olyan naiv, mint amilyennek mutatod magad, csak másoktól akarod hallani, hogy te jó ember vagy.
És nem. Nem jó ember, aki csak úgy ölelget fiatal lányokat úgy, hogy családja vam. (Amerikában és sok helyen a világon ez munkahelyi zaklatásnak minősül)
,,Nincs neked lelkifurdalásod, alig várod, hogy megd.gjon" én nem mentegetni akarom magam, de tényleg lelkifurdalásom van. Bár mindegy, hogy ezt most itt egy oldalon elhiszik-e vagy sem. Én mindig beleképzelem magam, a másik mit érezne? És ilyenkor hatalmas bűntudatot érzek. Valószínűleg ezért sem tudtam ilyen dolgokba soha belemenni. Nem is tervezem. Tehát megmarad eza plátói rajongás és kész.
Nem tudom pontosan hány éves, 33-35 között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!