Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rossz ember vagyok, ha szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha szerelmes lettem egy családos férfiba?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy férfiba, aki a felettesem (nem főnök, de felettem áll a munkahelyen), nagyon tetszik de ez ilyen plátói dolog. Illetve annyi, hogy néha megölel vagy megdicsér, flörtöl de ilyen humorosan. De mikor megölel majd megőrülök. Ez bűn? Egyébként lett volna alkalmam (másik férfival) szeretőnek lenni de abba sem mentem bele mielőtt valaki ezzel jönne, hogy úgyis hagynám magam. Mert nem, de az zavar, hogy ennyire oda vagyok valaki miatt akinek családja van. Minden téren tökéletes számomara...
2019. nov. 26. 14:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mennyi idős ez a férfi? Mióta házas? Mással is ilyen vagy csak veled?
2019. nov. 27. 23:12
 32/36 anonim ***** válasza:
88%

"Melyik fiatal lány nem érez ilyet idősebb pasi iránt életében egyszer? Igen képzeld lelkifurdalásom volt eddig is, hogy ezt éreztem mert nem vagyok egy ribizli aki más házasságát akarná tönkre vágni szándékosan."

Hát nekem soha nem kellett idősebb pasi, próbálkoztak annó nálam is, de a francnak kellett. Volt elég fiatal srác a korosztályomban, dehogy kellett volna egy apukám korabeli.

Nincs neked lelkifurdalásod, alig várod, hogy megd.gjon, lehet nem vagy ribizli még, de az hogy engeded magad csak úgy ölelgetni, számomra azt jelenti, hogy az első adaandó alkalommal le fogod dobni a bugyidat. Többször írod, hogy szexben benne lennél. Csak magadnak akarod bemesélni, hogy nem akarod más házasságát tönkretenni, de abban a pillanatban amikor hagyod magad ölelgetni, flörtölsz vele, szinte felkérés keringőre a férfiaknál.

Nem vagy te olyan naiv, mint amilyennek mutatod magad, csak másoktól akarod hallani, hogy te jó ember vagy.

És nem. Nem jó ember, aki csak úgy ölelget fiatal lányokat úgy, hogy családja vam. (Amerikában és sok helyen a világon ez munkahelyi zaklatásnak minősül)

2019. nov. 28. 08:49
 33/36 A kérdező kommentje:
Igen gondokatban benne lennék, ha nem lenne házas pedig fizikailag is. De mivel családja van ,és házas nem lennék képes erre. De a vágy ha akarom ha nem megmarad ez van.
2019. nov. 28. 11:04
 34/36 A kérdező kommentje:

,,Nincs neked lelkifurdalásod, alig várod, hogy megd.gjon" én nem mentegetni akarom magam, de tényleg lelkifurdalásom van. Bár mindegy, hogy ezt most itt egy oldalon elhiszik-e vagy sem. Én mindig beleképzelem magam, a másik mit érezne? És ilyenkor hatalmas bűntudatot érzek. Valószínűleg ezért sem tudtam ilyen dolgokba soha belemenni. Nem is tervezem. Tehát megmarad eza plátói rajongás és kész.

Nem tudom pontosan hány éves, 33-35 között van.

2019. nov. 28. 11:16
 35/36 anonim ***** válasza:
22%
Én vagyok a cicás! ha olyan nagy probléma neked ez a megnevezés akkor ne haragudj:D Nem nagyarcoskodom hanem tapasztalatból irtam tanácsot, ugyanis idősebb vagyok még a tőled idősebb főnöködtől is, Azt senki nem mondta hogy buta vagy , olvasd el újból. te megkérdeztél itt valamit ,ami nem egyértelmű kérdés. a válaszok nagyrésze ezért is az ami. Van egy fönököd aki házas te szereted, ő ölelget,neked ő a tökéletes, alapesetben ebből mindig viszony alakul. rossz ember vagy e ezért -? ha megtudod állni hogy nem foglalkozol vele fizikailag ,akkor nem vagy rossz ember ,. na igy jó ? sok sikert :D
2019. nov. 28. 15:28
 36/36 A kérdező kommentje:
Igen, így jó. :) köszönöm. Ezen leszek minden erőmmel, mégha nagyon rossz érzés is arra gondolni, hogy soha semmi sem lehet az életben köztünk.
2019. nov. 28. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!