Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rossz ember vagyok, ha szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha szerelmes lettem egy családos férfiba?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy férfiba, aki a felettesem (nem főnök, de felettem áll a munkahelyen), nagyon tetszik de ez ilyen plátói dolog. Illetve annyi, hogy néha megölel vagy megdicsér, flörtöl de ilyen humorosan. De mikor megölel majd megőrülök. Ez bűn? Egyébként lett volna alkalmam (másik férfival) szeretőnek lenni de abba sem mentem bele mielőtt valaki ezzel jönne, hogy úgyis hagynám magam. Mert nem, de az zavar, hogy ennyire oda vagyok valaki miatt akinek családja van. Minden téren tökéletes számomara...
2019. nov. 26. 14:22
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
100%

Az én egyik volt kolleganőm hasonló szituációban volt. Jóban voltunk és vagyunk is, és mondtam, hogy neki, hogy nem kéne. A férfinak felesége, gyerekei vannak.

Baráti ölelés az OK ha mondjuk néha néha fordul elő, de rendszeres "ölelkezés" meg simogatás az szerintem sok.

Attól mert a felettesed, el tudod utasítani a nélkül, hogy bármi bajod legyen, mert nem e miatt lesz vége a karrierednek. Magadnak és neki is csak szivességet teszel, ha elengeded magadtól és tartod tőle kicsit a távolságot.

2019. nov. 27. 04:59
 22/36 anonim ***** válasza:
A Szerelem nem bűn,de ez a leirtak alapján egyenlőre egyoldalú. még most lehet dönteni hogy sodródsz e tovább vagy sem. Óriási bonyodalmakat is ,meg óriási boldogságokat is okozhat ha tudatosan nem folytod el az érzéseidet.
2019. nov. 27. 10:31
 23/36 A kérdező kommentje:
Ő szokta mondani, hogy szerelmes belém, nyilván viccel csak :)
2019. nov. 27. 10:37
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem lesz ez igy jó..eddig azt hittem kicsit szórakoztok. De hidd el többet fog akarni, te meg ha ilyen kis édesen jatszod a naivat bele is fogsz menni. Eddig azt hittem ok ,naiv vagy de az utolsó kommentedből látszik nagyon is tudod mi lesz..nem vagy te olyan szende. Ezt egy nő se veszi be hogy csak viccel. Innen gondolom.
2019. nov. 27. 10:58
 25/36 anonim ***** válasza:
83%
ha valaki szerelmes beléd az nem csak ölelget, megakar hóditani udvarol és térden csúszik előtted. ezek megvannak? mert ha nem , akkor csak tudod mit akar? :D ne legyél naiv. rossz ám az ha a szerelmest becsapják, ha utólag derül ki hogy csak arra kellettél vonyitani fogsz mint a kiskutya ,
2019. nov. 27. 11:12
 26/36 A kérdező kommentje:
Egyébként ő ölelget, én elszoktam lökni mert nem akarok belemenni ilyenbe és ja nem vagyok naiv, de nem gondolom, hogy olyan férfi ő aki kihasználna egy tőle sokkal fiatalabb lányt. Tehát nekem nagyon bejön, talán szex lehetne belőle de
2019. nov. 27. 14:04
 27/36 A kérdező kommentje:
De nem lesz :) csak az érdekelt rossz ember vagyok -e ezek miatt az érzések miatt :) mert arról nem tehetek hogy ezt étzem igyekszem én tartani a távolságot csak látja, hogy csillognak a szemeim ha úgy viselkedik velen😊🥰
2019. nov. 27. 14:05
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
Csak aztán nehogy mégis belemenj a játékba mert csak szexre kellenél...és te szívnád meg a végén...
2019. nov. 27. 17:43
 29/36 anonim ***** válasza:
94%
majd akkor nem mosolyogsz cica ha jó megszivat :D a válaszaidból itélve nem rossz ember vagy hanem buta , vagy szórakozol velünk :D
2019. nov. 27. 17:50
 30/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem buta, és nem is szórakozok most nem értem mit nagyarcoakodsz utolsó meg cicázol itt ettől nem fogsz okosabbnak tűnni. Most csak azt írtam le amit én érzek belül, ezt a hatalmas vonzalmat, rajongást, stb. Melyik fiatal lány nem érez ilyet idősebb pasi iránt életében egyszer? Igen képzeld lelkifurdalásom volt eddig is, hogy ezt éreztem mert nem vagyok egy ribizli aki más házasságát akarná tönkre vágni szándékosan. És oké is volt ez eddig így, csak mióta így viselkedik velem még rosszabb mert jobban vágyom rá, és többet van a fejembe függetlenül attól, hogy soha semmi sem lesz köztünk. Viszont az arckifejezésem és testbeszédem irányítani nem tudom. Na ennyi, ezért kérdeztem, rossz vagyok-e e-miatt.
2019. nov. 27. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!