Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha szerelmes lettem egy családos férfiba?
Akkor érzed majd át a helyzet visszásságát, ha a te férjedet ölelgeti egy huszonéves kolléganő.
Tudom, most még el sem hiszed, hogy megtörténhet.
"tudom hogy Ő sosem akarna szeretőt csinálni belőlem mert nem olyan férfi mint a többi.."
Aha. Nem olyan mint a többi, csak a felesége mellett más nővel flörtöl, más nőket simogat, ölelget. Kíváncsi lennék ha a te férjed csinálná ezt a hátad mögött mennyire tartanád olyan jó embernek. :)
Akkor érzed majd át a helyzet visszásságát, ha a te férjedet ölelgeti egy huszonéves kolléganő.
Soha nem kezdeményeztem nála. De mivel a ranglétrán jóval felettem áll, nem lökhetem el meg nem lehetek bunkó vele.
Jaj mennyi becsületes ember írogat ide! Miért kellene a kérdezőnek álszent módon viselkedni, amikor a nős férfi a kezdeményező?
Nekem többször is volt viszonyom nős pasikkal. Mindegyik esetben a férfi volt a kezdeményező. Sőt, jelenlegi élettársam is nős volt, mikor összejöttünk. Egy stabil házasságot nem lehet szétszedni. Ezek a férfiak nem érzik jól magukat a kapcsolatukban. Ha a hölgynek jól esik a kalandozás, miért ne tehetné meg ezzel a férfivel? Titokban kell csinálni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!