Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rossz ember vagyok, ha szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha szerelmes lettem egy családos férfiba?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy férfiba, aki a felettesem (nem főnök, de felettem áll a munkahelyen), nagyon tetszik de ez ilyen plátói dolog. Illetve annyi, hogy néha megölel vagy megdicsér, flörtöl de ilyen humorosan. De mikor megölel majd megőrülök. Ez bűn? Egyébként lett volna alkalmam (másik férfival) szeretőnek lenni de abba sem mentem bele mielőtt valaki ezzel jönne, hogy úgyis hagynám magam. Mert nem, de az zavar, hogy ennyire oda vagyok valaki miatt akinek családja van. Minden téren tökéletes számomara...
2019. nov. 26. 14:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%

Akkor érzed majd át a helyzet visszásságát, ha a te férjedet ölelgeti egy huszonéves kolléganő.

Tudom, most még el sem hiszed, hogy megtörténhet.

2019. nov. 26. 15:58
 12/36 anonim ***** válasza:
13%
Én nem izgulnék rajta, hogy családos. Ő a házas ember, nem te - ő tudja, mi fér bele. Amúgy meg ki tudja, milyen állapotban van az a házasság (ha az átlagból indulok ki, jó esély van rá, hogy a gyerek-lakás-megszokás hármas által egyben tartott langyos hígfos).
2019. nov. 26. 16:00
 13/36 anonim ***** válasza:
93%

"tudom hogy Ő sosem akarna szeretőt csinálni belőlem mert nem olyan férfi mint a többi.."

Aha. Nem olyan mint a többi, csak a felesége mellett más nővel flörtöl, más nőket simogat, ölelget. Kíváncsi lennék ha a te férjed csinálná ezt a hátad mögött mennyire tartanád olyan jó embernek. :)

2019. nov. 26. 16:08
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem én ölelgetem, hanem Ő engem
2019. nov. 26. 16:33
 15/36 anonim ***** válasza:
24%
Miért lennél rossz ember? Ha úgy adódna, akár néhányszor le is feküdnék vele. És akkor mi van?
2019. nov. 26. 17:56
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
Nem bűn, de legyen tartásod! Tartsd meg a távolságot foglalt embertől. Légy igazi nő!
2019. nov. 26. 18:22
 17/36 A kérdező kommentje:

Akkor érzed majd át a helyzet visszásságát, ha a te férjedet ölelgeti egy huszonéves kolléganő.

Soha nem kezdeményeztem nála. De mivel a ranglétrán jóval felettem áll, nem lökhetem el meg nem lehetek bunkó vele.

2019. nov. 26. 18:54
 18/36 anonim ***** válasza:
10%

Jaj mennyi becsületes ember írogat ide! Miért kellene a kérdezőnek álszent módon viselkedni, amikor a nős férfi a kezdeményező?

Nekem többször is volt viszonyom nős pasikkal. Mindegyik esetben a férfi volt a kezdeményező. Sőt, jelenlegi élettársam is nős volt, mikor összejöttünk. Egy stabil házasságot nem lehet szétszedni. Ezek a férfiak nem érzik jól magukat a kapcsolatukban. Ha a hölgynek jól esik a kalandozás, miért ne tehetné meg ezzel a férfivel? Titokban kell csinálni és kész.

2019. nov. 26. 19:02
 19/36 anonim ***** válasza:
3%
Na ez az. Ha Kati, Mari, Juli nem is megy bele, mert "jaj, biztos én fogom szétrobbantani a családot", a hűtlenségre hajló férj előbb-utóbb úgyis talál olyan nőt, aki belemegy (és aki akár nem is feltétlen tud róla, hogy a férfinak családja van). A hűtlenség a hűtlen házastárs felelőssége, senki másé.
2019. nov. 26. 20:15
 20/36 anonim ***** válasza:
34%
Jól lepontoztak a megcsalt, megkeseredett nők.
2019. nov. 26. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!