Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak együtt a férjemmel?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a férjem 30 év házasság után hónapokig viszonyt folytatott egy 20 évvel fiatalabb lánnyal. A férjem szerint csak egy botlás volt, de a bizonyítékok szerint szerelms volt a r.bancba. Már jópár éve egyszer megcsalt, akkor majdnem váltunk.
Azért nem akarok válni, mert nem akarom, hogy a másik nő nyerjen. Ráaásul van 2 gyerekünk, ők sem akarják, hogy váljunk.
2019. nov. 19. 22:09
1/21 anonim válasza:
Sajnalom h ezt mondom , de ujra meg fogja tenni. Es ez eleg gyerekes felfogas h azert nem dobod mert akkor a masik no nyer . Hadd vigye, majd megcsinalja vele is
2/21 anonim válasza:
"Maradjak együtt a férjemmel?"
Ha mi arra szavazunk, hogy igen, akkor vele maradsz?
Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket.
3/21 Lachesys válasza:
mit nyerjen?? ne haragudj de ez egy ovis hozzaallas. felolem aztan a radai rosseb is vihetne az ilyen palit. mar az elso megcsalasnak ugy rugtam volna ki mint a szhart. ne legyel labtorlo. kuzdenel egy ilye senkihaziert? a gyerekekkel meg ne takarozz, szepen mondd el, hogy apa nagyon megbantotta anyat, es ez nem megbocsajthato. kesz.
4/21 Lachesys válasza:
jaaa es garantalom h azota is es elotte is folyamat csalt, csak nem bukott le. az ilyen nem valtozik!!
5/21 anonim válasza:
30 év házasság után a gyerekek már nem kicsik, rájuk verni ezt az egész balhét meg végtelen gerinctelenség a részedről! Erről az egészről a gyerekeknek tudniuk sem kéne, normális szülő ilyen terhet nem rak a gyerekek nyakába. Ha váltok, azt le kell ülni velük megbeszélni, de a megcsalásokba beleavatni őket nagyon nem korrekt!
6/21 anonim válasza:
Éppen a gyerekek miatt válnék. Mert már nem csak érted, hanem értük is felelős, őket is megcsalta. Neked pedig meg kell mutatnod, hogy egy önérzetes nő hogyan áll ki magáért.
7/21 anonim válasza:
Már a másik nő nyert. Szerinted
attól megmarad a méltóságod hogy erővel ragaszkodsz a férjedhez aki nem tisztem?
8/21 anonim válasza:
Ha tudsz még, akkor gyorsan szülni kéne neki még kettőt.
9/21 anonim válasza:
Ennek a házasságnak így nincs értelme, vagy szerinted van...?
10/21 anonim válasza:
Hát szerintem egy fitnessbérlettel is boldogabb leszel mimt most a hímeddel aki mást kurogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!