Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 4 éve együtt vagyunk férjemmel . De nagyon sokat változott minden, nincs ölelés nincs csók, vagy ezek nem Is fontosak? Az együttlét az működik ezeket kizárva .
Hogy működhet az együttlét csók nélkül?
Elképzelni nem tudom.
Én sem tudom elképzelni a szexet ölelés meg csók nélkül, de ezek szerint van ilyen is.
Azt írtad, hogy megváltozott, tehát régebben ölelkeztetek, csókolóztatok. A párod azt állítja, hogy nem szereti. Akkor vagy korábban nem volt őszinte az ölelése, csókja, vagy most történt valami, ami miatt csak az aktust akarja. Én tovább feszegetném a kérdést.
Kérdezd meg tőle, mi a baj, mi változott! Beszéljétek meg! Mondd el neki, hogy neked ez nagyon hiányzik!
Lehet, hogy kiszeretett belőled? Újra lángra lehet lobbantani a szerelmet!
Vagy lehet, hogy megcsalt, lelkiismeret furdalása van valami miatt, és azért hidegült el? Azt is meg lehet beszélni, és helyre lehet hozni, ha mindketten azt szeretnétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!