Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zenél itt dicshimnuszokat, ódákat majd minden nő a párjáról, holott férfiak beszámolója szerint minden 2. csalja a párját, feleségét? Vagy amiről nem tudunk az nem fáj? Itt is lehet jópár nő, aki mögött a párja mással is jókat szexel titokban.
"A világ legszerencsésebb nőjének érezheti magát."
Csak addig, amíg rá nem jön a valóságra.
"Hogy miért kellek én több éve a szeretőmnek, nekem is rejtély. (Ja, nem teszek meg mindent a szexben, mielött még ezzel jönne a többség.)"
Akkor szívesen felvilágosítalak.Te vagy a változatos punci számára.2 nőt dugni felváltva a pasik álma.Ehhez nem feltétlenül szükségeltetik, hogy a szexben azt tehessen veled, amit csak akar.Elég az, hogy nem mindig ugyanaz a lyuk áll rendelkezésre.Így nem unalmas neki, de csak addig, amíg helyetted is nem talál másikat.Az még izgalmasabb lesz...egy darabig, amíg rá nem un arra is.
Ha felfogod hogy rosszat teszel azt nem szereted hangoztatni, de ha jót teszel azt igen. Pl most megajándékoztam, főztem neki, vagy főzött nekem, kaptam tőle ezt.... De az meg fura, hogy képzeljétek csajok megcsaltam a párom. Vagy loptam egy csokit a kisboltból.
Ha rájössz hogy rossz dolog történik veled azt szereted elpanaszkodni mert az egy hirtelen jött csapás, de ha folyamatosan benne vagy a jóban azt megszokod, hiába örülsz neki, nem vált ki belőled olyan hatalmas ingert hogy bármikor fel tudd hozni, bármilyen kontextusba be tudd illeszteni. Nekem is kiegyensúlyozott jó kapcsolatom van, és ha kérdezik büszkén mesélek róla. De amúgy meg nekem ez normális, már természetes ezért nem jut mindig az eszembe ha beszélgetünk, hogy hú de jó nekem hogy 4éve boldog kapcsolatom van. De ha elmegyünk randizni és meglep valamivel akkor az nagy élmény nekem és könnyen szóba tudom hozni mert az izgi dolog. Ugyan ez a megcsalás. Jobb esetben ez azért nagyobb dolog mint az előző kettő mert azért nem minden nap történik velünk. Nem olyan ez mint egy hosszú folyamat, hanem hirtelen sokként ér bennünket és jobb esetben ritkábban történik velünk mint egy randevú, vagy közös főzés. És ugye mint említettem aki csinálja az nem büszke rá, és akivel történik, ezen 'kattog' ezért könnyen szóba tudja hozni
Kedves 18 as. Nem tudom, hol írtam, hogy az én ismeretségi körömben mindenki csal mindenkit, csak a kérdésre válaszoltam ahol azt állítja a kérdező, hogy minden 2. pasi csal. Erre írtam, hogy ahhoz ezeknek a pasiknak nőre is szüksége van. Hogy mennyien csalnak azt a kérdező írja, szerinte minden 2. férfi.
Ami a Casanova-t illeti akiről írod, hogy elfogyaszt 13 nőt évente, hát van ilyen is. De akkor van a ri banc is aki bár feleség de ő is elfogyaszt 13 pasit évente. Én ismerek olyat is. Vagyis nyugodtan hidd el, hogy bár pontos számokat soha senki nem fog tudni de nagyjából a csaló férfiak és csaló nők aránya 1:1. Persze ha neked pontosabb adataid vannak elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!