Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért zenél itt dicshimnuszoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zenél itt dicshimnuszokat, ódákat majd minden nő a párjáról, holott férfiak beszámolója szerint minden 2. csalja a párját, feleségét? Vagy amiről nem tudunk az nem fáj? Itt is lehet jópár nő, aki mögött a párja mással is jókat szexel titokban.

Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 09:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8%

Tessék, itt egy válasz egy megcsalt nőtől.

Fiatal voltam, nagyon szerettem és azt hittem, ő is engem. Egyre több lett a veszekedés, majd előállt azzal, hogy szakítani akar. Derült égből villámcsapásként ért, bár ahogy utólag elolvastam azokat az e-maileket, amiket barátnőmnek írtam ebben az időszakban, egyértelmű volt, hogy megcsal, csak akkor annyira benne voltam, hogy nem ismertem fel.

Az ő oldaláról volt oka a hűtlenségnek, mert nem feküdtem le vele, pedig ő mindennel próbálkozott, gyertyafény, romantika, stb. Az én szemszögemre nem volt kíváncsi senki, kutyát nem érdekelte, hogy azért voltam rosszul már a gondolattól is, hogy hozzám ér, mert négy hónappal korábban felpofozott és onnantól kezdve kb rettegtem és szakítani sem mertem.

2019. nov. 15. 10:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden 2. hűtlen, akkor minden 2. hűséges, ha nehéz is elfogadnod. 😉 Én kifejezetten büszke vagyok arra, amit az évtizedek alatt elértünk együtt, mind kapcsolati, mind anyagi, mind családi szinten, és szívesen beszélek is róla, hiszen a legjobb dolog az életemben a férjem.
2019. nov. 15. 11:11
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

Még egy dolgot fogjál fel légyszíves. Minden pasihoz aki szerinted csalja a feleségét kell egy nő is, akivel ezt teszi. És biztos van olyan, hogy fiatal fruskával teszi de nem mindig mindenhol ez a felállás. Vagyis ahány megcsalas annyi férfi és pont annyi nő kell hozzá. Vagyis így rafogni, hogy szemét pasik, hát nem egészséges gondolkodás.

És én most nem a nők vagy férfiak ellen beszélek csak hát számtanilag egy dugásnál egy+egy a felállás. Az igaz, hogy a nők jobban vigyáznak a jóhírükre mint a férfiak, nem dicsekszenek, nem kotyogjak ki stb. Pedig logikusan minden dugásnál ott egy nő. Vagyis az állás nagyjából 1:1.

2019. nov. 15. 11:55
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha téged ennyiszer meg csaltak, akkor veled van a baj.. Lehet kevés voltál nekik.. Én ezzel nem dicsekednék.. gondolkozz el..
2019. nov. 15. 12:17
 15/26 anonim ***** válasza:
36%

Belegondolok a szeretőm élettársának igencsak lenne oka ódákat zengeni a férjéről.

- Napi szex (kiadós, tudom mert velem is az hetente.)

- Pasi igen jól néz ki, elegáns is hozzá. (Egónak jó ha mutatkozik vele, szuper nőnek érezheti magát.

- 3-szor többet keres a pasi (természetesen közös kassza van)

- nő nem vezet autót (sosem tömegközlekedik! Elvi kérdés nála, élettárs előáll, természetesen egy felső kategóriás autóval.)

Én nem ismerem a nőt. Közös ismerőseink vannak. Mondják el van szállva teljesen magától. Hát van is rá oka!

A világ legszerencsésebb nőjének érezheti magát. Szexben, egóban, anyagiakban bőségesen kielégítve.

Hogy miért kellek én több éve a szeretőmnek, nekem is rejtély. (Ja, nem teszek meg mindent a szexben, mielött még ezzel jönne a többség.)

2019. nov. 15. 12:36
 16/26 A kérdező kommentje:

3-szor többet keres a pasi (természetesen közös kassza van)

Itt bukott meg a dolog...Ilyen sehol sincs, ahol ha 3 szor annyit keres a pasi, akkor közösködik. Valamennyit ad, vagy fizeti a hitelt, rezsit stb, de nem közösködik.

2019. nov. 15. 12:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Ja, nem teszek meg mindent a szexben,

Csak az an.lszexet nyújtod.

2019. nov. 15. 12:40
 18/26 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as ,baromság,amit írsz.Mi van akkor,ha egy macsó férj 13 feleséget lő ki egy év alatt?Akkor is 1-1 a felállás?

Egyébként szerintem sokkal jellemzőbb,amit én írtam, mert aki nőcsábász ,az nem éri be egyel.

Az én ismerettségi körömben,talàn 5-10% a félrelépő férjek aránya,sajnállak,hogy te olyan emberek között élsz,ahhol ez mindennapi dolog.

2019. nov. 15. 12:42
 19/26 anonim ***** válasza:
Én sem értem a kérdést, felesleges volt ezt kiírni, a kérdezőn meg látni a keserűséget. De. DE! Elmondom nektek, hogy van igazság abban amit mond. Belőlem majdnem szeretőt csinált egy olyan férfi, akinek a felesége 10/10 , Palvin Barbi arccal, gyönyörű testtel. Kedves nő, szexi még női szemmel is. Ráadásul jó természetű-van közös barátnőnk, de én is ismerem gyerekkora óta, ismerem az előző kapcsolatait, az előző pasija szintén egy kedves ismerősöm, szóval nem tudok rosszat mondani a nőre. Mégis majdnem meglett csalva, persze ezt nem tudja. De ami késik nem múlik, lehet velem nem történt meg, de mással majd megtörténik a megcsalás. A férje pedig látszólag imádja, mindent megad neki , állandóan együtt vannak. De ha épp véletlenül nem, akkor előkerül a telcsi................
2019. nov. 15. 13:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, 16.-os, eleg szuk latokoru vagy, hogy azt hiszed barmit is tudsz.

En pl negyszer annyit keresek, mint a felesegem (millio folott), es fizetem rezsit, illetve amikor vagy en egyedul vagy kozosen megyunk valahova, akkor is en fizetek. Plusz van bankkartyaja limit nelkul a bankszamlamhoz (kb 5 millio van rajta lekotetlenul.), es ho vegen kipotolom az egyenleget, ha esetleg az o egyenlege megis kevesebbre jonne ki, mint az elozo havi.

Es ez igy a normalis, attol, hogy a hazassagunk elottrol van kulon bankszamlank, attol meg a penzunk kozos. Az egy technikai aprosag, hogy eppen melyikunk fizet, vagy hogy kinek a szamlajara kerul egy-egy osszeg. Pl. Babavaro hitelre OTP csak egy het mulvara tudott idopontot adni, Erste ket nap mulvara, igy az o nevere, az o Erstes szamlajara kerult az osszeg, es az o neve alatt lett befektetve is.

Szomoru tapasztalataid vannak, de a legszomorubb, hogy nem is latsz tavolabb az orrodnal. :)

2019. nov. 15. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!