Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akarják egyesek azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják egyesek azzal felmenteni a hűtleneket, hogy a párjukra mutogatnak?

Figyelt kérdés

A megcsalt félben keresik a hibát (ő is magában), mintha ezt ő annyira befolyâsolhatná. Megy a sunnyogás ahelyett, hogy az ember leülne a párjával elmondani neki, hogy ez és ez nem oké, változtassunk, mert ez így nem fog működni... Gyakran a másik akkor tudja csak meg, hogy változtatnia kell, mikor már évek óta azt az életvitelt éli és az apró, oda vezető lépéseknél senki sem szólt neki időben...

A megcsalást SENKI SEM ÉRDEMLI MEG. Senki sem érdemli meg, hogy amíg ő esetleg hűséget tart és fogad, más a háta mögött az egészet felrúgja. Joga van tudnia és nem csak úgy rájönni, vagy soha rá nem jönni, hogy ő is úgy tervezze az életét. Nincs az a család, szeretet és egyéb, ami megéri ezt a hazugságot. Ha a másik is úgy gondolja, hogy "jobb a gyereknek, ha együtt vannak akkor is, ha már nem szeretik egymást" (nem), akkor maradni fog ennek tudatában is. De amíg ez csak annak jó ötlet, aki félrekur, addig ez az egész nem a családról, hanem az ő kényelmes valagáról szól, amiből a gerinc kimaradt.

Szerintem erre nincs kifogás. Főleg nem a másikra mutogatva kell kifogást keresni, mert lehet, hogy sok dologról tehet, lehet, hogy elhanyagolt és szarszemét szaralak, de az utolsó utáni helyzetben is ott volt a lehetőséged, hogy legyél vele őszinte és szakíts vele vagy nyíltan beszéljetek arról, hogy mi a helyzet és viseld annak következményeit.

Nincs olyan, hogy a gyerek miatt alatt alázod az anyját/apját. Nincs olyan, hogy nehéz elválni. Nincs olyan, hogy nem akarod, hogy fájjon a másiknak, bszod! Olyan sincs, hogy jaj szegény, elhanyagoltak téged. Olyan van, hogy önző szarzsák vagy, aki az elveire csak a nemiszerve után gondol. Tehát nincsenek is elvei.

2019. nov. 11. 07:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

Látod.

Te kezdel sértegetni.

Ilyen ember miért kérdez?

2019. nov. 11. 10:14
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Ha szülés után egy évvel nem szexelnék,és a férjem megcsalna egy szavam se lehetne.Még arra sem foghatnám,hogy nem segít semmit,mert tényleg minden megcsinál.Az okok amiért nem válnak el:közös hitel,gyerek,amúgy jól megvannak és a másikat nem zavarja,stb...Ezernyi oka lehet,és olyan nincs,hogy mindig csak az egyik a hibás.Ha meg mindig csalfa volt mundenkuvel a megcsaló,akkor nem kell csodálkozni,hogy félre megy.Csak mindenki azt hiszi,majd pont miatta fog megváltozni a másik.
2019. nov. 11. 11:17
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
#14-esnek 1000 pacsi.
2019. nov. 11. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
# 14 Akkor ha téged ennyire nem zavar, gondolom, meg tudnátok beszélni, hogy legyen nyitott házasságotok. Válni meg gyerekkel és hitellel is szoktak, vagy ha nagyon kényszerhelyzet van, pl. az egyiknek nincs hova menni gyakorlatilag csak lakótársakként élnek tovább. A különbség az, hogy nem csapod be a másikat és magad, hogy "hát már csak tudja, eddig meg nem szólt érte".
2019. nov. 11. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Csaltak már meg engem is,nagyon fájt,én is mentem félre,utána vege is lett.Utólag jobban látom,mit kellett volna máshogy.Van olyan ismerősöm aki már összepakolt,de a gyerekei belekapaszkodtak nem hagyták elmrnni.Ott csak évekkel később váltak el,de ugyanahhoz a barátnőhöz ment,akihez akart.Hidd el sokkal többen elválnának,mint teszik,ha tehetnék.Amúgy néha belefér egy hármas a kapcsolatunkba,de nem az elejétől kezdeve.Szerintem akkor megöltük volna egymást.
2019. nov. 11. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 10#-es hozzászóló! Látom nem olvastad végig amit írtam! Ha rendesen elolvasod, akkor láthatod, hogy a mostmár exem vágott át nem kicsit azzal, hogy, sunyiba abbahagyta a fogamzásgátlót. Ugyanis volt egy megállapodásunk! Akkor munkanélküli volt, és járt egy tanfolyamra miután lett is volna helye. Megbeszéltük, hogy mikor véglegesítik akkor vállalunk gyereket! Ez pont a gazdasági válság idején történt. Jó félév után meg arra mentem haza, hogy ott a pozitív teszt az asztalon, és bevallotta, hogymár hónapok óta nem szedi a gyógyszert, ergó a pofámba röhögött mikor tudta mennyire megvetem mikor egy nő ilyent tesz! Ennek ellenére nem dobtam ki, pedig megtehettem volna.

Viszont a szülés után évekig alig volt szex, nem csak 1 évig, és mint írtam előtte meg kétnaponta ő kezdeményezte. Akkor ki a nagyobb szemét, ő akinek inkább csak azért kellettem, hogy legyen fedél a feje felett meg eltartsam? Vagy én aki benyeltem, hogy átvágott, meg még évekig eltűrtem a viselkedését, és addig nem is volt senki mellette? De egyszer nekem is betelt a pohár.

2019. nov. 11. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Megbeszélni meg soha semmit nem lehetett vele, még az anyja se tudott hatni rá, mert ment a saját feje után. Hiába írja barki is, hogy meg kell beszélni a problémákat! Vele nem lehetett, mert csak hallgatott, max felnent az emeletre és messengeren írt valami hanta magyarázatot.
2019. nov. 11. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Nos, kérdező! Erre várjál gombot! Te állat! Most sértegess!
2019. nov. 11. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
23%
Lehetsz a kitömött kutyám!
2019. nov. 11. 13:17
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
#16 De miért megcsaltad? Megoldott ez bármit? Gondolom, nem. Ha megutáltad, miért nem váltál el tőle?
2019. nov. 11. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!