Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják egyesek azzal felmenteni a hűtleneket, hogy a párjukra mutogatnak?
A megcsalt félben keresik a hibát (ő is magában), mintha ezt ő annyira befolyâsolhatná. Megy a sunnyogás ahelyett, hogy az ember leülne a párjával elmondani neki, hogy ez és ez nem oké, változtassunk, mert ez így nem fog működni... Gyakran a másik akkor tudja csak meg, hogy változtatnia kell, mikor már évek óta azt az életvitelt éli és az apró, oda vezető lépéseknél senki sem szólt neki időben...
A megcsalást SENKI SEM ÉRDEMLI MEG. Senki sem érdemli meg, hogy amíg ő esetleg hűséget tart és fogad, más a háta mögött az egészet felrúgja. Joga van tudnia és nem csak úgy rájönni, vagy soha rá nem jönni, hogy ő is úgy tervezze az életét. Nincs az a család, szeretet és egyéb, ami megéri ezt a hazugságot. Ha a másik is úgy gondolja, hogy "jobb a gyereknek, ha együtt vannak akkor is, ha már nem szeretik egymást" (nem), akkor maradni fog ennek tudatában is. De amíg ez csak annak jó ötlet, aki félrekur, addig ez az egész nem a családról, hanem az ő kényelmes valagáról szól, amiből a gerinc kimaradt.
Szerintem erre nincs kifogás. Főleg nem a másikra mutogatva kell kifogást keresni, mert lehet, hogy sok dologról tehet, lehet, hogy elhanyagolt és szarszemét szaralak, de az utolsó utáni helyzetben is ott volt a lehetőséged, hogy legyél vele őszinte és szakíts vele vagy nyíltan beszéljetek arról, hogy mi a helyzet és viseld annak következményeit.
Nincs olyan, hogy a gyerek miatt alatt alázod az anyját/apját. Nincs olyan, hogy nehéz elválni. Nincs olyan, hogy nem akarod, hogy fájjon a másiknak, bszod! Olyan sincs, hogy jaj szegény, elhanyagoltak téged. Olyan van, hogy önző szarzsák vagy, aki az elveire csak a nemiszerve után gondol. Tehát nincsenek is elvei.
Látod.
Te kezdel sértegetni.
Ilyen ember miért kérdez?
Kedves 10#-es hozzászóló! Látom nem olvastad végig amit írtam! Ha rendesen elolvasod, akkor láthatod, hogy a mostmár exem vágott át nem kicsit azzal, hogy, sunyiba abbahagyta a fogamzásgátlót. Ugyanis volt egy megállapodásunk! Akkor munkanélküli volt, és járt egy tanfolyamra miután lett is volna helye. Megbeszéltük, hogy mikor véglegesítik akkor vállalunk gyereket! Ez pont a gazdasági válság idején történt. Jó félév után meg arra mentem haza, hogy ott a pozitív teszt az asztalon, és bevallotta, hogymár hónapok óta nem szedi a gyógyszert, ergó a pofámba röhögött mikor tudta mennyire megvetem mikor egy nő ilyent tesz! Ennek ellenére nem dobtam ki, pedig megtehettem volna.
Viszont a szülés után évekig alig volt szex, nem csak 1 évig, és mint írtam előtte meg kétnaponta ő kezdeményezte. Akkor ki a nagyobb szemét, ő akinek inkább csak azért kellettem, hogy legyen fedél a feje felett meg eltartsam? Vagy én aki benyeltem, hogy átvágott, meg még évekig eltűrtem a viselkedését, és addig nem is volt senki mellette? De egyszer nekem is betelt a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!